28:E MARS

Hej på er.
Nej jag har inte slutat blogga fast tanken slog mig. Har varit så nere och inte velat skriva, men både mannen och Carmen Ly har  tjatat på mig att jag måste fortsätta blogga. Mannen säger att hur ska han annars veta när han är i onåd. I dag har han gått efter mig med datorn o tjatat``Ska du blogga nu ? Nu ? SNÄLLA !!`` 
 Jag har nu inte bloggat ett par dagar. Något som aldrig har hänt förr. Jag har bloggat nästan ett år nu och inte missat ett enda dag. Det kan vara de som tycket att man inte ska berätta allt i en blogg, men det här är väl min blogg och vill man inte då behöver man inte läsa.
 Det är så att jag skulle ju ha börjat med mina mediciner nu i onsdags mot min endometrios. Men mina röda vännerna kom inte. Och man måste få de innan man börjar med medicinen. Jag kände mig lätt illamående, hade ont i mannens leksaker och värk i magen. Jag trodde ju inte att jag skulle vara gravid, men man vet ju aldrig. Så typiskt  mig att bli gravid när man ska börja med en behandling. Alla mina graviditeter har ju kommit i de mest oväntade stunder. När fredagen hade kommit   bestämde jag mig för att köpa en test  och mycket riktigt var den positiv. Tro min glädje då. Att få ett barn till vilket dröm. Både mannen och jag var otroligt glada. Mannen drömde om en större bil han får köpa och jag om alla semlor jag får äta utan någon som helst skuldkänslor. Men den drömmen var tyvär kortvarig för redan i samma eftermiddag fick jag jätte ont i magen och nere i ryggen och började blöda. Ett mycket tidig missfall heter det. Det var mycket lättare än min förra missfall. Det gjorde lite mera ont än en vanlig mens och blodde  mera i första natten o dagen, men nu verkar det vara som en vanlig mens redan. Det sägs ju att 75 % av missfall händer när kvinnan inte ens vet ännu. I bland är det bättre o inte veta. Att få en tidig missfall är lättare för kroppen. Men för själen blir det lika svårt tycker jag. För mig är det i alla fall.
 Så nu har jag legat o tyckt synd om mig själv, klandrat att det är säkert mitt fel och klandrat hela världen. Ni vet hur det är när man blir förbannad. Jag kanske borde inte ha druckit kaffen, flyttat soffan etc..
Mitt i alltihopa vägrade lilla Tessy äta i tre dagar. Hon ville bara dricka , men inte äta. Så klart blev jag otroligt orolig, kycklingmamma som jag är. Men nu i eftermiddags har hon ätit igen och varit på bättre humör. Min lilla mammahjärta är otroligt lättad.
 Så där fick ni veta varför jag inte har besökt er. Har bara varit ledsen och allmänt nere, men man ska tänka på det positiva och vara glad för det man har säger mannen. Jag har tre underbara döttrar som uppför sig för det mesta, en ännu underbarare man som låter mig hålla på med min loppis galenskap och de bästa vännerna och blogläsarna. Dessutom bor vi ju i en ruckel som jag kan terrorisera mannen med alla mina renoveringsplaner.
 Livet blir inte alltid som man vill och ibland kan saker o ting ändras fortare än man hinner o blinka.
Malin-mmcs

Usch...har full förståelse för att du inte skrivit...=(

Gun

Vad tråkigt, förstår att du är ledsen. Jag har själv varit med om det tre gånger och vet hur jobbigt det är. Kram

Gabriella

haha ja

J E N N Y

SV; jam riktigt gott :D

Johanna

kul du vill bli delux, glöm inte maila en bild du vill ha i fall du vinner :)



tur du inte skall sluta blogga.

Thakock

Stackare! vad hemskt! Ingen ska behöva uppleva något sådant!



Många kramar!

D A N I E L A ♥

- ja visst var det hiss :D någon speciell favorit kanske?

Ellis

Men säthjärtat, gud vad ont de gjorde i mig o läsa, ryste i hela kroppen.

De kommer fler chanser <3

Tänker på di <3

Renee

Föstår att du haft det jobbigt, jag tänker på dig! Kram

Pernilla

Usch inget skoj med missfall, har själv haft ett!!

Emilie

Mjo, fast man kan ju gå utan slemmis ett bra tag också. Men ja, vi får se. Har ju hänt rätt mycket på slutet.

Dolly

nja, har sett den på bio... tråkig sådär..

Ellis

Ja jag tror de går, eller så går det kanske att låna i bilbioteket? De brukar ha svenska filmer som de lånar ut :)



Klart de kommer <3

Emma

ibland känner jag likadant med min blogg...

Diana

Jag förstår verkligen att du tog det så hårt. Det spelar ingen roll hur långt man går i graviditeten, drömmarna och tankarna är där ändå. Jag beklagar verkligen ert förlorade liv! Men inte ska du klandra dig själv! De små klarar mer än vad man tror, antagligen var det något som var fel med h*n eller så var din kropp inte redo just nu.

Kram på dig!

Annika

Jag är helt stum, vet inte riktigt vad jag ska skriva, beklagar känns så fjuttigt!

Våra tankar går till er!

Britt

Som du skriver spelar det ju ingen roll hur långt gånget det var...själen får ont i allafall. Jag har också haft missfall tre gånger alla i 12 veckan. Jag sörjde länge mina ofödda barn...men idag har jag kommit över det. Min läkare tröstade mig med att det var kroppens sätt att se till att mina barn inte kom till världen skadade...så att deras liv bara blivit ett lidande. Så har jag också tröstat mig...att det nog var något "fel" på dem.



Man behöver inte alltid blogga. När livet kommer emellan och livet känns tungt finns det andra saker som måste göras.



Många kramar till er. Hoppas du kan göra din behandling och kanske det blir dags för en liten sen.

Förvirrade Morsan

vad jobbigt=(förstår verkligen att du är ledsen och det är klart du inte ska behöva blogga när du inte mår bra. jag tror också det är lättare att inte veta.

sara

Tack så mycket! :)

Började läsa ditt inlägg och blev så glad och klickade på Kommentera knappen för att skriva grattis med stora bokstäver men läste sen vidare.

I am so sorry. Men du ska se att det kommer komma en vacker liten skrutt en dag när tajmingen är perfekt!

Bitterfittan

hoppas du känner dig mer pepp snart söta du

Ama de casa

Men vad jobbigt...

Vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva...

KRAM!

Erika

Jag skickar en massa kramar till dig!

Josefine- mamma till Olivia

Ledsen att läsa, sänder massor av KRAMAR!



svar: Ja, nog skulle man kunna sälja innan man köper in nya leksaker, för att minska risken för att det blir överfullt :) Så får man pengar också :P

Skönt, hoppas det kommer gå bra att sluta amma Olivia när det väl blir dags.