29:E MARS

God morgon till er. Det är påsklov den här veckan. Carmen Ly ska till en 24 timmars läger som kyrkan ordnar här i Hällabrottet. Hon har varit så uppspelad för det och började packa redan i fredas. Hon har drivit oss vansinniga över tjatet om vad hon ska packa, när de ska åka, vad de ska äta, kommer det o snöa.. Undrar om hon längtar till lägret ?
 Mannen har åkt till jobbet i dag trots sin onda fot. Läkaren sa i onsdags att han inte tror längre att det är höft som det är fel på och istället lutade han mot diskbråck. Men oavsett hur ont man har sjukskrevs det inte visst för diskbråck längre. Han åker till sjukgymnast på tisdag efter jobbet. Får se hur det kommer o gå. Han tyckte att det var lika bra o åka till jobbet. Han hävdar att han blir skadad för att vara hemma. Mina inredningstjat och bakande äter tydligen upp hans hjärna. Vem försöker han o lyra han har ju aldrig haft en. I natt vaknade jag för att mata Tessy och när jag skulle lägga henne igen hörde jag att vattnet rann i badrummet. Jag vet inte om mannen hade glömt o stänga av vattnet eller om han tycker att elräkningen är mycket högre än vattenräkningen och han försöker o jämna ut de. Man måste ju sponsra de svagare.
 Ska försöka o komma på bättre humör i dag och fixa lite här hemma. Ingen som har varken tvättat eller diskat de senaste dagarna. Man kan ju vara hur ledsen som helst, men livet rullar ju på och diskberget växer och barnen behöver nya blöjor. Livet går vidare med andra ord varken man vill eller inte..
 Ha en så bra måndag ni.


LITE BILDER FRÅN HELGEN





Thakock

Hoppas hon har kul på lägret. =)



Usch, din stackare! Jag vet inte vad jag ska säga..

Det blir kanske lättare med tiden?

Ska ni försöka igen?

Linda - ndaiL

Gomorron!



Allt bra? :)

It´s you and me ! - Smyckes tävling pågår !

Tur jag påminde dig då :D

Evelina - Gravid i v31 ♥

Hejsan :) Hoppas allt är bra!

Var gärna med och tävla i min blogg. Du kan vinna fina priser från apoteket.

Kram Evelina

Deniesé

sv: Hon tackar så mycket ! :)



Åh, finns det något skönare än att sova i bilar ! Tror inte det :P

attis

Hej vännen. Så härliga bilder. Här har det snöat hela helgen. Inte alls skoj. Skriker snart till han däruppe som inte fattar att vi inte vill ha mer. Hoppas det går bra på lägret nu då. Ha det bäst.

kramen

Emilie

Tack för tipset!

haha jag gillar sovstilen :P

Sofie

så söta dom är! :D

Jennie

hahah va söt hon e som packade så tidigt :) kul ändå att hon ser framemot de..

Diana

Vad är det på knäckemackorna längst bak på bilden längst ner? Det ser ut som om du plastat in dem men lagt paprikan över plasten. :)

Ellis

Tessy är bedårande söt!

Britt

Ganska skönt att livet rullar på mot nya mål. Hade varit trist om det bara stod och stampade och väntade på en...nej det är bara att hoppa på tåget igen.



Det ser så skönt ut att sova så där. Hade varit skönt att få vara barn igen...så okomplicerat...om man inte ska iväg på läger förståss ;o)