9:E MARS


Nationella kvinnodagen i dag.... Nej, det var ju i går, men jag han inte skriva om det för det kom massor med saker emellan. Ska försöka o skriva lite om det i dag, men vi får se hur det blir för i dag har jag alla tre barn hemma. Carmen Ly är döende, hon har blivit förkyld. Hon var sjuk senast när hon var 5 och då hade hon vatten kopper. Hon fick totalt 10 små gulliga vattenkoppar på kroppen och ingen feber. Senaste gången hon hade feber var när hon var tre. Vad ska jag säga. Jag är extremt bortskämd o inte ha sjuka barn. Men för den sjuklingen är det här ju katastrof. Tänk er själv o gå igenom en känsla du aldrig har känt föryt. Det måste vara skrämmande. Hon gråter och gråter och det går inte o trösta henne. Hon sa att HON SVETTAS SÅ HON GRÅTER. HON HAR SÅ ONT I HALSEN SÅ HON SLUTAR ANDAS SNART. DET RINNER NÅGOT FRÅN NÄSAN. JAG ÄR SÅ VARM SÅ JAG BRINNER UPP SNART...
 Det är jobbigt för henne. Tack o låv att hon är inte en kille då hade hon kanske fått en manlig förkylning och det är ju ännu värre. Vi hoppas att hon överlever.
 Jag hade ju tänkt o fixa fin middag i går. Det var ju kvinnodagen i går och jag ville ju bjuda mannen på lite gått. Han stackaren får ju ingen egen dag. Men vi sprang på mannens systen på LIDL och blev pratandes där i evigheter. Det var ju trevligt att vi  träffades, men då han jag ju inte laga middag och det blev pizza i stället. Ja så kan det gå. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, det bli BÄTTRE.

God morgon till allt kärt folk.
________________________________

JESSICA DAMMSUGER I GÅR


julia (:

sv: tack :d

alexandra

haha sjukt söt :D

Renee

Det där ska jag testa, barnarbete.

Jenny

God morgon själv:)

Ja jag ska få hjälp att sätta in bilderna i helgen så då får du se mig i action ha,ha,ha.

Ja just det det var kvinno dagen igår det hade jag glömt och alla andra också i min närhet förmodligen.

Vad gör du en sån här dag???

jag tvättar .

ANNNAAAH

hehe cool bild =)

Elvira Eriksson

Svar: tack:)

thakock

Usch stackaren! Du får ge henne glass. Det hjälper ibland mot halsen. =)