GIFT MED SIN KUDDE

En man i Korea gifte sig med sin kudde. Han tar tydligen denna kudde överalt o till o med beställer mat till den i restoarangen. Om mannen min skulle komma o säga att han vill skiljas för att han har blivit kär i sin kudde skulle jag ringa 112, det måste vara en hjärnblödning på gång då.
I vissa länder får inte två män gifta sig med varandra, andra får man gifta sig med sin kudde. Undrar bara hur kudden sa JA vid altaren ? Vad händer om mannen förälskar sig i en täcke o vill skiljas ?  Vem får vårdnaden av deras gemensamma kuddbebisar ?
 Det verkar lite sinnessjukt det hela. Jag skulle aldrig kunna tänka mig o gifta mig med en sak. Det går ju lika bra o vänsterprasla med de.

 JAG ÄLSKAR SÅ MIN SVARTA POJKVÄN.

thakock

Haha, ja det är bättre och vänsterprassla med grejorna då ;D



sv: Vet inte vad problemet är, mår illa o hade ont i magen hela kvällen i går.

TacK!

Snart pappa

Det går ju otroligt vårt med graviditeten när det är halvvägs =) Haft en bra början på veckan?

Diana

De finns ju de som tänder på prylar (det finns något fint namn för det). Vanligast är tydligen staket och träd. Minns en kvinna som blev kär i Berlinmuren och gifte sig med den... Man är nog ganska normal när man tänker efter...

Bitterfittan

sjukt het pojkvän

Qb

hehe ja

susy

tack!

Gun

Haha, jag vänsterprasslar flera timmar om dagen! Mitt prassel är lik ditt, fast mindre tror jag.

Carolina [fotograf]

Naw :) Startade "Veckans blogg" nyss, så det är bara att anmäla sig i rätt inlägg. Och please, kommentera mina foton jag lade upp nyss ♥ ♥ ♥

Ellis

MIN POJKVÄN ÄR OCKSÅ SVART <3

Hanna

vad har du för dig då? :)

Anniepie

Ja usch, men nu är måndagen snart avklarad! ;) Hade tyvärr inte redovisningen så får ha den på onsdag istället! :P Hoppas att du får en fortsatt bra dag! :) Kram!

CLIP

nejmen så fint, hoppas han och kudden får ett lyckligt äktenskap, men herregud egentligen, det är någon som gift sig med typ kinesiska muren också, har jag hört, hehe:)

randa

svar;

hhi, nee precis;) Annars hur har din dag varit?(:

Becka

Haha, det va det märkligaste jag hört på länge. Men kineser...har alltid sagt att de är lite konstiga. ;)

Anki

Ja, helt otroligt, vicken konstig gubbe



Kraaaaaaaaaaaam

DONKEN

hihiih! söta ni är tillsammans, du och din pokjkvän :P

åhåå jaja, jo min mamma skulle på loppisrunda i secondhandaffärer i stan, o sånt... o i sommar tänkte jag fixa mig ett loppisbord utomhus, så man kan bli av med lite skit. :P pöss

Katarina

hahaha jag håller med! det är ju helt sjukt! :D

henrikchoi

hahha !! söt är din älskande pojkvän!