MANNEN GER IGEN 1

Nu är MANNEN hemma och ska ta över bloggen efter han har läst den HÄR inlägget. Gud hjälp oss alla...

Kärleken gör en blind.
Tjuvläste min kära hustrus blogg och konstanterar att det finns vissa osakliga påhopp för min person. För att bemöta dessa osaklika påhopp vill jag komma med följande inlaga.
1. De få fisar hon påtalar erkännes och beror på den mat min kära hustru tvingar i mig. Då goda köttbitar, goda såser o MASSOR med fett nymera grönsaker grodar o fiber. Hon tjatar förvirrat för att BANTA MANNEN. Jag fattar ingenting. Vi män är som årgångsvin, bara bättre med åren.
2. Angående mina tröjor. Som alla vet så väger RIKTIGA MÄN över 90 kg. När jag nu har kostat på min vackra kropp så det kallas manlig så måste den packeteras på ett attraktivt sett. Vilket jag tycker än en jobb tröja i blått, grönt eller rött. Och tro mig det fungerar. Jag får lystna blickar från kvinnor överalt.
3. Angående fläkten. Då mina kroppsdofter kan vara påfrestande så vill jag dela med mig till  min kära hustru så att hon inte glömmer mig medans hon sover(det är ju hon som har stoppat i mig det mat jag äter).
4. Livet är för kort o sovas bort. Min lyxhustru verkar tro att lyxlivet varar i 7 dagar i veckan så vill jag bara på ett kärleksfullt sätt uppmärksamma henne på att hennes älskade man är hemma och vill ha den vård och ömmhet som han så väl förtjänar.


Linda

ha ha Läste det andra inlägget och bara skrattar. Känner så väl igen det där. Och visst kan man klaga men oftast är det med glimten i ögat. Och dåliga sidor har vi alla. Även om jag gärna lindar in mina så dem knappt syns ;)



Hoppas du haft dig en skön dag Kram

liinnéaboström

Tack så mycket!! :)

Ellis

Hahaha humor, fisdoft ingår i manligt sällskap, det är iallafall jag uppvuxen med! HAHAHA

Emilie

Hehe vilken söt bild! :P

Jo jag har haft sammandragningar sen v 8 denna gången! Fick åka in pga det första gången när jag var i v 18. Och sen varit inlagd 4 dagar. Så det har ju inte varit den roligaste graviditeten :P

thakock

Hahah, härligt. =P

Gabriella

Tack :)

Jennie

hahahahaha :)

Louise

sv: ja, dom är riktigt bra och spännande :)