MELODIFESTIVALEN

Det finns väl knappast någon som har missat att det pågår MELODIFESTIVAL deltävlingar runt om i Sverige just nu. Jag  har ju en liten dilemma varje år. Ska jag hålla tummarna åt Estland eller åt Sverige? Jag passade då på o kolla konkuransen och lyssnade på alla 10 låtar som kom till Estlands final. Och jag låvar ni svenskar har inget o vara oroliga  för. Ena låten är värre än andra och de verkar tro att det är fortfarande 1990.
 Den bästa av de sämsta var den här låten.



Vi ska ju ha andra chansen här i Örebro i helgen. Passa på o njut för det kommer nog aldrig o göras om igen. Jag förstår inte hur de ska få plats i den lilla byggnaden med allt det här:

TOTALT TRANSPORTERAS DET 110 TONN MATERIAL HIT. Tänk 110 tonn. Det är mycket mer än 109 tonn. ca 1 tonn mer.
LJUSRINGEN SOM HÄNGS I TAKET FÖR ATT LJUSA UPP  HELA ARENAN VÄGER 18 TONN. Tänk o få det på sig. PANNKAKA.
PERSONAL O ARTISTER ÄTER 1500 MÅLTIDER PER VECKA OCH DRICKER 10 000 KOPPAR KAFFE. Tänk på toalett köerna. Undrar vad de äter ? de kycklingvingarna från Mcdonalds ? 
DET GÅR ÅT 1 KUBIKMETER VATTEN PER VECKA. Därför har barnen i Afrika ingen vatten. Allt är Melodifestivalets fel. Allt är sveriges fel...nja kanske inte, men jag tycker om melodifestivalen. det klagas mycket över det hela och att det har gått så dåligt för sverige de senaste åen. men oroia er inte. I år kommer ni komma åtminstone högre upp än Estland och USA. OK USA Är inte med, men de får väl skylla sig själv då...
Johanna

Haha, ja det som var bra med den var ju videon... :P ja fy melodifestivalen som tar afrikas vatten!

ToniLoves

Låter ungefär som hemma i finland :D