PONTSIKUD

Jag frågade vad det var på bilden i förra inlägget. Det är estniska pontsikud(creme-frech bullar). Så klart skulle de inte se ut så där. Men lagar man med barn kan de bli lite hur som helst. Jessica hade i alla fall jätte roligt och döpte den till lilla grisen.
 Lagar man de som man ska blir de så här.. Jätte goda.

Therese

morgon och morgon ^^ det var väl typ vid 12 tiden ;)

Elvira Eriksson

Gott:)

Ebba

Gott det ser ut :)

Thakock

Låter ju gott! =)

K

hehe näpp! =D Har jobbat in mina jobbtimmar så har tagit torsdagen och måndagen off. Men har fortfarande examensarbetet så ska skriva på det på bussen ner och upp - men ska bli härligt med ledig helg och båtkryssninG!!! =D



Hoppas ni får en mysig påsk ni med!

Diana

Kan du inte slänga ut ett recept? Är det sött eller mer matigt?

Ellis

Didnt look that tasty ut liksåm haha

camilla

hallo!

de såg goda ut, kan du inte lägga ut receptet någon dag.

hade det bra och glad påsk!

camilla

Annika

Åååå det ser faktiskt riktigt gott ut!

tess

haha, det såg rätt konstigt ut måst ejag säga.. :P men det är säkert gott det oxå!

Erika

De där skulle jag vilja smaka =)



Sv. Om jag kommer ihåg ska jag ta en före och efterbild på färgningen. Men det brukar inte bli så stor skillnad. Färgen är rätt lika min egen.

till camilla

sv. Det kommer resept så snart jag hinner

Glad Påsk till dig med

Ama de casa

Hahaha! Det hade jag aldrig kunnat gissa :-)

Glad Påsk - Vi kanske ses på Blåkulla?

Ebba

Det hade jag ALDRIG kunnat gissa ut!

Haha, men det är smaken som räknas fast man äter med ögonen!

Glad påsk// Ebba