SKOLAN

DET HÄR ÄR INGEN ROLIG INLÄGG SOM MINA INLÄGG BRUKAR VARA: SÅ NI SOM LÄSER MIN BLOGG FÖR ATT FÅ EN SKRATT HÅPPA ÖVER DET:
Jag ska berätta en sak till er. En sak som jag har hållit hemlig ett tag för jag har velat o veta hur mycket respekt, ärlighet och mänsklighet personalen i Carmen Lys skola har, men nu när jag har fått brev från juristen har jag förstått att vissa människor vet inte vad ärlighet är. Det spelar ingen roll att de har skadat en liten flicka, det spelar ingen råll. De är så rädda för sina jobb och sin image så i deras värld kan man inte göra fel. De kan inte erkänna att de har fel. Jag fick brev från juristen i dag och har läst på nu. Vilken efterhands konstruktion skolan kommer med och vilka lögner. Hur vet jag att de ljuger ? Ja för att jag har ju varit med. Jag har ingen anledning o ljuga. Varför ska jag göra det ? De har däremot massor av anledningar o göra det. Hur ska jag bevisa att jag har rätt ? Ja för jag har dokumenterat det hela vägen ut. Olikt från de kan jag inte komma med någon efterhands konstruktion Olikt från de har jag allt dokumenterad och publicerad med dag o tid.
 De stackare försöker o göra sig som offer nu. Fy o skäms. De vet inte vad ett offer är. Att en liten flicka har spenderat dagar med tårarna och  massor med sömnlösa nätter spelar inger roll. Att hon har blivit både psykiskt o fysiskt misshandlad verkar inte heller spela någon råll för de. Gud vad irriterad jag blir. Jag låvar mitt hemliga blogg ska inte bli hemlig snart. Eftersom jag nu har skriftligt hur personalen ljuger tänker jag o skriva det här. Har även emajl sparade från hennes före detta så kallade mentor. De är vist inte vana med föräldrar som faktiskt vågar stå på sina barns sida.  Och en sak till. Bara för att vi inte springer hos psykologer o beklagar hur synd det är om oss betyder inte att vi har inte mått dåligt över det hela. Ni som faktiskt har barn och älskar de vet hur upprörd o ledsen man blir när de inte mår bra. Gud bara vet hur många sömnlösa nätter vi har varit med om och hur många timmar vi har suttit och fått trösta henne. Fy o skäms på personalen o försöka o göra sig till offer.
 Men vad gör mig ännu mera förvånad är att de försöker o få det låta så att vi JÄVLAS med personalen och tycker att det är roligt o hittar på massa osanning. Finns det verkligen någon förälder som skulle tycka att det är roligt att ens barn inte mår bra ? Att vara osams med personalen som ska ge ens barn utbildning ?  Verkligen ?
Om det nu våre sant skulle jag inte skaffat hemliga bloggen. Om det nu våre sant skulle vi inte bytt skola och om det nu våre sant skulle det inte gå så bra för henne i den nya skolan.
Kan de då förklara till mig varför efter skolbyten går allt så bra ? Varför hon äntligen är glad  och varför hon inte har blivit mobbad o misshandlad ?
 Vad har de svar för det ? VAD SVARAR NI NU DÅ ? För NI läser det vet jag. NI använder era jobbdatorer o arbetstid för att läsa o snuka efter en liten flicka. Hur vet jag det ? Ja, tack våre en bloggare som hjälpte mig o installera en sådan verktyg som visar vart besökarna kommer. Och närmare 300 gånger har  kommunala arbetare besökt min blogg från sina arbetsdator och sin arbetstid, de har använt kommunens server. Tiden de ska ha kåll på barnen och ge de utbildning. Inte undra att det inte finns personal ute bland barnen och att de inte ser o hör aldrig något. Men enligt rektor och kommunens förvaltningschef får de göra det. De får använda jobbdator och jobb emajl och på arbetstid surfa runt på internett, regis´trera sig på diverse hemsidor och skicka privata emajl. Jag trodde att det var förbjudet. Kanske till o med olagligt på tanke att de använder arbetsgivarens maskiner o tid utan låv. Men enligt rektor och förvaltningschefen får de göra det. Är det sant  eller ljuger de IGEN ? Bara de vet det.
 Och ännu en gång jag vet att det finns underbar personal där ute och Carmen Ly har verkligen fått en bra lärare o trygg arbetsmiljö nu. Det har hon förtjänat, det har VI förtjänat. Synd bara att de som inte borde jobba i denna yrke jobbar vidare och har möjlighet o fortsätta o hitta en ny offer och denna offer kanske har inte föräldrar som orkar o stå på sig. verkligen synd, men jag har lärt mig att man ska inte hjälpa andra för då blir man bara straffad. Man ska ta hand om sitt o sina barn och vi mår bra och mitt barn mår bra nu. Men jag är en av de få människor som tycker att rätt ska vara rätt och ingen ska få smutskasta mitt barn så jag tänker inte ge upp.
Diana

Nej men usch, stackar lilltjejen. Skön i alla fall att hon har det bra idag och att hon trivs. Dålig stil av de inblandade att förneka... hur ska du gå vidare med det?

Pernilla

MM visst var det =)

Gun

Vilket bra formulerat inlägg! Man förstår precis hur du känner och tänker. Bra att du har allt dokumenterat.

Skönt att ni har bytt skola och att allt är annorlunda nu, men jag förstår ändå att ni går vidare. Man ska inte behöva bli kränkt på det här sättet som ni har blivit.

thakock

Det är bra gjort! Bara ge dom!

Att behandla ett barn så!



Det är verkligen BRA att hon kommit till en BRA skola med BRA lärare och inte en massa idioter.



Erika

Fy!

Hur de beter sig. Tänka att vissa människor inte kan ta ansvar för sina handlingar!



Så bra att ni har hittat en bättre skola!

Förvirrade Morsan

det är verkligen bra att ni står på er! Personal på en skola ska sköta sitt jobb. Att ge ett barn blåmärken är verkligen fel när man som lärare inte har rätt att ta i barnen över huvudtaget.

Jessica

Det är bra att ni står på er och inte låter lärarna ses som offer. Hade de skött sitt jobb hade Carmen Ly sluppit mycket av de hon fått vara med om. Är glad att hon bytt till en bra skola med bra människor i och trivs där :)! Som du skriver - det är hon verkligen värd!

Kram!

Josefine- mamma till Olivia

Det är skönt att Carmen ly har det bra i sin nya skola, hemskt att allt nekas.