VÅRA ÄLSKADES DÅLIGA SIDOR

Vi i Sverige är mest jämställda i våra förhållanden, men  ändå är vi mest missnöjda. Varför kommer det sig ? Vill vi bara ha mer o mer. Drömmer vi om något perfekt som inte finns ? För det finns ju ingen som är perfekt rätt igenom. Vi alla har ju våra dåliga sidor. Ja förutom MANNEN min om han får säga det själv. Om ni frågar mig har han en hel del dåliga sidor.
 Det eviga fisandet. Han påstår att det är manligt. Jag håller dock inte med. Det märkliga är att när vi träffades fes han inte alls. Och om jag tänker efter då fes han  inte de första två åren vi var tillsammans Men sen var HONEYMOON över och han började fisa överalt.VARFÖÖÖR ???
 Det där med hans jobb tröjor. Det finns faktiskt tröjor med annat text o färg också.  Lite variation våre bra. Han tror att det är macho o köra lastbil och då måste alla veta det. han tror vist att kvinnan i LIDL kassan ser hans tröja o tänker`` O vad snygg o macho han är`` Vilka drömmar han har.
 Det där med fläkt i sovrummet. Jag förstår ju att han måste ha det för att kunna andas lättare. Men när jag flyttade in hade jag inte tänkt mig o sova utomhus. Då skulle jag väl valt en man  från Sibirien istället.
 Och hans fingerhundar. Förlåt men jag tycker inte att det är särskilt romantiskt o vakna upp på en lördagmorgon för att  mannen öppnar dina ögonlock o frågar om du är vaken. Och ignorerar man honom då tar han fram fingerhundarna som öppnar ögonlocken om o om igen och säger TITTUT. 
 
Vilken tyr att kärleken är blind. Och börjar man se är det alldeles för sent. Vem vill ha mig nu ? Gammal o sliten trebarnsmamma.
 Nu tänker alla ni att gud vad hon skäller på sin tackars man. Inte är hon så perfekt själv inte.  Oroa er inte jag är långt i från perfekt. Mannen min kan ge igen när han kommer hem o berätta till er alla mina dåliga sidor. Och de är många...
 


alexandra

sv: haha visst längtar:)

Annika

Hahaha så bra skrivet och det stämmer så himla bra in på samtliga män!

Deniesé

sv: Jotack det är bara bra :)

Renee

Ge honom inte möjligheten att skriva på din blogg!

Männen har vi för att reta!

patricia

sv: matchen gick bra. :)

annsan_s

Svar: Det är så himla gött.

Stämmer så bra det där..hahaha..ha en fin dag..Kram

thakock

Hahah, vad taskigt att göra så. ;D

Diana

Kan han inte berätta om dina dåliga sidor här i bloggen så att vi också får veta dem? :)

Britt

Säger som du att det är tur att kärleken är blind från början...annars hade mänskligheten dött ut.