FACEBOOK

Jag skaffade en facebook sida ett bra tag sedan, men har faktiskt inte gjort mycket med den. Jag har inte fattat det hela med facebook ännu och ännu mindre förstår jag hur det fungerar.
Tittade på reklamfilmen för facebook, men det hjälpte ju inte mycket det heller..



Hur som helst kom jag på att man kan ju hitta sina gamla vänner från Estland. Så nu har jag suttit här och letat upp massa gamla klasskamrater som man inte har träffat på 10 år. Det är ju inte så att jag kan springa på de på gatan med tanke på att jag bor i Sverige och de i Estland. Roligt att några har tackat jag till vänförfrågningar och jag har fått veta lite om deras liv nu. Det är konstigt att trots att jag inte har sett någon av de i över 10 år kände jag igen alla på en gång. Människan förändras inte så mycket man tror.
 Har ni facebook ? Har ni några tips på hur det fungerar ? Ska man se upp för något ? Några ?
 Hjälp en facebook nybörjare !!
Förresten finns det FACEBOOK FÖR DUMMIES ?
randa

svar;

joo, tyvärr blev jag det, men känner mig bättre just nu så det kanske ändå blir skola för min del:)(Y)



Oherregud, tar det sååå lång tid att föda ett baarn:O?? Guuud vad man lider isf!:S

Min mamma födde mig o mina bröder med kejsarsnitt, så det mamma har inte känt på hur det är att föda ett barn på "riktigt" liksom ... men när jag typ sett på några program o så, så blir jag riktigt, riktiigt skräämd:O

Plutten

Facebook är schysst tycker jag:) Man kan liksom hålla kontakt med och se vad som händer i andras liv, sådana som man en gång kände och sådana som man av en och annan anledning inte kan träffa så ofta:)



Däremot så ska man passa sej för att bli vän med folk som man faktiskt inte känner. Kan bli skitjobbigt när de hör av sej. Usch för det...



Svar; Ja, men visst är skorna söta:) Köpte dom för flera år sen! Men dom håller fortfarande. Helt otroligt!:D

Thakock

Jag vet ett jätte bra tips!



Radera det.....



;D

Thakock

sv: Haha, man måste få prata liteee om räkningarna ;D



sv2: Jag tycker inte om det så jag bojkottar det totalt ;P

Linda

Vi fick inget regn trots allt, klart väder och jättehärligt ute ikväll! Det kanske kommer imorgon. Hörde att Norrland har det varmast så vi väntar väl ett riktigt åskväder snart!!



Facebook va knepigt från början tkr jag, men efter ett tag är det helt ok :D

Julia

Ja verkligen! :D

Diana

Tja, jag brukar söka på namn och se om jag hittar personen. Sen kan man gå in på sina vänners vännerlista och se om man missat någon man känner. Sen är där ju spel och sånt. Och du kan ladda upp bilder.

josefine- mamma till Olivia

Har facebook med, höll mig ifrån det länge men tillslut blev man medlem då flera av ens vänner man inte träffar så ofta enbart lägger upp bilder där, lättast att bli nådda.

cecilia

jag använder facebook en hel del. för att hålla kontakt med folk och för att dela bilder och så.

det var där jag började med mina tips faktiskt!

jag håller mig borta från grupper och sånt man blir inbjuden till, men mest för att det oftast är så töntiga grejor. typ "vi som älskar våra barn" ja men vem fan gör inte det då? annars är det väl som vanligt, läs först innan du klickar på "OK" osv.. :) usch det här var ju inte en vettig kommentar känner jag. är för trött. gonatt! :)

Ellis

Gör inte deras appar, ignorera dem okej? ;)