JORDGUBBS RULLE
Så här blev bakverket. Visst ser det gott ut ? Det är det också.
Om ni vill göra likadan behöver ni en sådan fin busunge.....
...Och lite ingredienser som busungen kan blanda ihop.
FÖR RULLE: 5 ägg, 2 dl socker, 1 dl mjöl, 1 dl potatismjöl, 1 te sked bakpulver
FYLLNING O TOPPING: 200 ml philadelpia naturell mjukost, ca 400 ml vispgrädde, 2 stora skedar florsocker, 1 tesked vaniljsocker, jordgubbar Jag gjorde med frusna den här gången, men det är bättre med färska. Dekorera kan man med choklad, mynta eller vad du vill
GÖR SÅ HÄR: 1. Vispa ägg o socker i ena skålet. Mjöl, bakbulver och potatismjöl i andra skålet. Sen blanda allt ihop.
2. Lägg degen på bakpappret och baka i 200 grader ca 10 minuter.
3. samtidigt vispa vipgrädde, mjukost, florsocker och vaniljsocker.
4. Ta ut färdiga teget från ugnen och ta en ny bakpapper , lägg lite socker på den och lägg den varma nybakade degen på den för att kallna. Täck degen över med en kökshandduk som är lite blöt.
5. När degen har kallnat lägg på halva vipgrädde blandningen o halva jordgobbarna.
6. Rulla ihop och dekorera med resterande vipgrädde blandningen, jordgobbar och annat efter smak.
7. Ät tills allt är slut.
Kan du skicka lite i ett kuvert till mej? =P