LAILA BAGGES BLOGG

Laila Bagge byter tydligen bloggadress på mama.nu. Jag visste inte ens att hon bloggade. Men då är jag inte så intresserad heller av kändisarnas bloggar och deras liv.Glitter o glamour är inget för mig. 
  Men en sak tänkte jag på i alla fall. Hon talar nu ut i sin blogg om den husbygget som det har snackats om så mycket. Det har ju pratats hit o dit att  de skulle få allt gratis och har gjorts en jätte grej av det hela för de sålde ju sin bröllop i princip. Jag fattar inte varför folk engagerar sig så. Jag vet inte om det är avundsjuka eller vad det är. OK de fick massor av sponsorer som betalade för massa grejer och på så sätt fick de ju bröllopet nästan gratis. Bra för de. Men saker är inte allt. De hade inte ett enda sekund i lugn o ro. Inget privatliv, ingen tid o andas alls, kamerorna var där hela tiden och medierna bevakade de konstant. De kanske tycker om det ? Vissa är ju så mediakåta. Men det är väl deras liv  och de får väl göra som de vill.
 Jag skulle alldrig kunna stå ut med så mycket uppmärksamhet o ha massa folk i min bröllop. När jag o mannen gifte oss var det 7 personer i rummet Jessica i magen inkluderad och tro mig det var alldeles för mycket folk. Och själva bröllopet kostade 1200 kronor  plus lite bensinpengar. Det var ringen som kostade så mycket för jag hade en likadan förlovningsring fast utan sten.
Bröllopsmiddag hade vi mitt på dan  i en lunchrestoarang. Det  gick på 500 kronor o betalades av mannens bror. Det var vår bröllopspresent.  Vi gjorde ingen stor sak av  vår bröllop och det gjorde inte våra gäster heller. Vi ville inte ha några dyra presenter. Vi ville bara ha varandra.
 Jag kan  tänka mig att våran bröllop var 500 000 gånger billigare är Lailas. Det var inte så mycket lyx kanske, men vi hade det mysigt och jag tror knappast att bröllopets kostnad betyder hur länge själva äktenskapet varar.
 Men när det gäller husbygge måste jag erkänna att jag skulle inte tacka nej om någon skulle erbjuda mig en gratis hus. Bara tanken o ha en fungerande badrum så man slipper oroa sig över vattenskadorna är ju rena rama himmelriket...Inte ens tala om spisen med alla fyra fungerande plattor.
Sandra

Hm, ja det är bra men var så trött igår så orkade inte kolla.

Hanna

- Ja :)

j

Okej! tack för svaret iag!

cecilia

nä det där med dyrt bröllop har ju blivit helt vansinnigt populärt! fattar inte heller grejen. jag hade gärna haft en stor fest och så, för jag gillar fester, men det behöver ju inte vara överdrivet dyrt och glammigt för det! att starta sitt gemensamma liv med att skuldsätta sig (som många gör) för en dag som aldrig kommer igen verkar inte så genomtänkt.

cecilia

men vad kul att höra! tack för komplimangen :)

CHIRRE

svar: tack så mycket, allt bra med dig?:)

soffie

undrar vad Kronprinsessans bröllop kommer kosta?

Jag har aldrig gift mig men om min gubbe nån gång friar då kommer vi gifta oss utomlands vid havet nånstans:)

må gott

Linda - ndaiL

uschm läskigt me åksa :S

malin

Vårat bröllop var inte heller dyrt.. Förutom ringarna var nog mina skor dyrast, hehe :) Vi var bara 4 stycken exlusive hon som vigde oss. Lagom..



Sv. Tack! Tindra reagerade på mullret och kollade lite chockat på mig. När jag frågade henne vad det var svarade hon, oj! Baamm! Med stora ögon, hehe.

Dikk Bluball

Ska lägga en länk i mitt nästa inlägg.

SARAH - You can't fix stupid

sv: så bra ;)

Karin

Håller med, skall själv gifta mig om två veckor och är så glad över att jag inte är känd utan får avnjuta vår stora dag i lugn och ro med familj och vänner!

josefine- mamma till Olivia

Nej känns inte så kul att efter en dag vara skuldsatt.. Se om ens framtida bröllop, om man blir gift, kommer bli en dyr historia..