SVAR PÅ TAL

Jag är sån som svarar på alla kommentarer. Ibland tar det en längre stund betoende på hur många kommentarer jag har och hur det är hemma=hur busiga barnen är. Men det är inte alla som har bloggar så jag gör det så här istället.
 Jag är inte sån som brukar ljuga till mina bloggläsare. Ok ibland skojar jag med er men det fattar ni väl. Hur som helst berättade jag att jag köpte marinerad kyklingspett till grillningen i Lidl på Kumla för 29 kr kilot. Jag ljög ju fast inte med mening . Egentligen betalade jag bara 24:50 för kilot.
Fick den här kommentaren från en läsare. Och jag måste ju svara.


Jeanette   om FÖRSTA KOL ÄR SMAKAD:
Om det var på Lidl i Kumla du köpte kycklingspetten så kostade dom 34:90 för 400 g, 89:90 kr/kg, kollade nämligen på dom själv men tyckte det var alldeles för dyrt :)

//Jeanette.

_________________________________________________________________________




Här har vi kvittot. Som du ser kostade de bara 34:50 kg och jag fick 30 % rabatt. Jag köper ofta på 30 % och då blev det bara 24:50  för kilo så ca 13 kronor för paket som är ju nästan gratis för marinerad kycklingspett. 89:90 kostade de två veckor sedan, men nu har de reat ut de för de går ut 14-15 maj.

Girly

Ha ha ;P

Vilken koll läsarna har Puss sötnos/ Girly

Thakock

Hahha, det var verkligen svar på tal ;D

cecilia

Nu har jag läst igen hela april 2009 och halva maj 2009, och fick så mkt energi att jag började koka potatissoppa hahahaha. Helt underbar är du och dina ungar, bara så ni vet!

Johanna

aldrig fel med rabatt :)



svarar med på alla kommentarer :)

Emilie

Hahaha det var viktigt ;)

Ellis

Ibland måste man faktiskt visa vissa människor för de skall förstå.

Jessica.

Galet kul! Där satte du henne på plats! =)

Jeanette

Men hallå, det var väl inget elakt menat heller, jag undrade bara om jag läst fel, men ok då, där blev jag satt på plats, det var nog bra så jag inte skriver så elaka kommentarer i fortsättnigen, det ska absolut inte upprepas!! hahaha :D



Jag var där dan innan jag läste ditt inlägg då hade dom inte satt ner priset, jag trodde nämligen också att de kostade 34:90 kr/kg då, men när jag läste lite noggrannare såg jag att det stod 34:90 st.



Jag var själv i Hallstahammar igår och där på Lidl sålde de ut sina spett för 16:90 kr/kg p.g.a. kort datum så då köpte jag på mig en del :)



Om mitt inlägg på nåt sätt var stötande ber jag så mycket om ursäkt, det var absolut inte min mening!! :)



Jag bor själv i Kumla, känner inte igen dig men tycker din blogg är helt underbar, du har en härlig humor och jag skrattar ofta högt för mig själv när jag läser den!! :D



Kram Jeanette.

Jeanette

Kanske ska skriva också att jag absolut inte varken enade eller påstod atrt du ljög, men jag var där dagen innan och då var dom inte så billiga, så när jag läst ditt inlägg tänkte jag att jag skulle passa på att köpa när det var så billigt så jag gick dit dagen efter en inte heller då var dom nedsatta i pris, då tänkte jag att endera hade jag läst så fel eller så hade du läst fel, en det var väl så att dom hade ett parti billigt när du var där kanske :)



Men tack än en gång för att du gav mig svar på tal, ska noga tänka mig för innan jag kommentarerar nästa gång, jag lovar!! ;)



Kram.

sv till Jeanette

Sv. Spettena var köpta till o med två dagar innan vi grillade de. Och sen var de ju på 30 % också. Köper det flesta på 30 % .Det kan ju vara att lidl hade en helt annan pris på skylten än de tog i kassan. skulle inte vara första gången de tar fel pris. Ibland är det i kundens fördel ibland butikens(oftast butikens). man ska altid titta på kvittit innan man lämnar butiken. Jag skulle aldrig köpa spetten för full pris. Tänker alldeles för mycket på priserna när jag handlar.

Svar på tal var inte heller menat elakt. det var bara en förklaring på din påstående. Har haft en gång innan när en läsare skickade en privat majl till mig när hon blev arg att jag hade skrivit om något billigt på Netto och sen hade hon åkt o handlat och de hade inte alls haft varan för det prise. Hon var nästan hotful att jag hade `´tvingat`` henne o slösa bensinpengar. Så man har blivit lite vaksam när det jäller såna kommentarer.