VÄRLDENS SÄMSTA MAMMA HÄR

Jag är världens sämsta mamma. Det är jag verkligen.
Vi var i Marieberg i dag. Bara jag, Carmen Ly o Tessy. Vi hade hela två timmar på oss o gå runt utan att någon(ni vet vem) skulle konstant sucka o  ifrågasätta om man verkligen behöver ännu ett par skor. Jisses vad tror han. Så klart behöver man det. Man kan aldrig ha för många skor.
 Hur som helst gick vi runt o handlade ett o annat till Carmen Ly som ska fylla år snart. Tessy blev så gnällig till slut  så jag tog av henne bältet o lyfte upp henne från vagnen. Carmen Ly tittade efter några kort och Tessy höll i en påse från Ur o Pen.  Plötsligt tappar hon påsen. Jag lägger då henne i hennes sittvagn för att böja mig o ta upp påser. Det tog inte ens en minut. Plötsligt ser  jag bara  hur Tessy ramlar  framåt o slår huvudet på gålvet. Jag var helt säker på att nu är ungen död. Tog upp henne o tröstade henne och konstigt nog var det ingen fara. Inget bryten, inget blödde och hon var glad efter 1 minut igen.
Vad alla glodde i affären. Kände mig som världens sämsta mamma. Nästan så att man vill ringa till sos o säga att de skulle komma o hämta barnen o låsa i mig någonstans.
  Såg sen att  bågen som sitter framme i vagnen så att barnet inte kan komma loss hade lossnat och det var ju så hon kom ut. Allt hände så snabbt. Jag skulle ju bara ta upp påsen.Och hur bågen lossnade förstår jag inte heller. 
 Usch vad dålig jag känner mig nu..Och livrädd blev jag också.
 Det är bara o låsa in mig och rädda alla barn från en så hemsk mamma.
Plutten

Det är sånt där som händer med barn! En av mina systrar var extreeeemt klantig som liten. Eller ja, hon lyckades alltid göra illa sej på ett eller annat sätt. Hon blev alltid tröstad osv, men så sa alltid pappa "sitter huvudet kvar?" "sitter armen kvar?" Och det gjorde dom ju alltid, alla kroppsdelar intakta:) Barn är ju sådär! Du är ingen dålig mamma för det där inte!



Svar; Ja, vi är ganska söta tillsammans jag o mina systrar;)

Ellis

Du är ingen dålig mamma, olyckor sker och de inget man kan stoppa, de var inte så att DU puttade ned henne eller liknande. En dålig mamma hade inte brytt sig, de gör du :)

Nanna

Det har nog hänt alla mammor OCH pappor nån gång.

jenny

tack ska du ha

Sara

Vad ska du göra för kul idag?=)

Thakock

Det var ju inte ditt fel! Sådant händer!

Maria

Som så många andra har skrivit - det händer alla en eller flera ggr att barnet ramlar av en olyckshändelse. Sängen brukar ju vara ett väldigt vanligt ställe.



Klandra absolut inte dig själv! Allt gick ju bra.

Kram

cecilia

om du hade stoppat alla olyckor alltid så hade du varit en dålig mamma. om det nu ens finns dåliga mammor. tänk dig ett barn som aldrig råkat ut för något alls. inte en skråma någon gång, inte en tår, inte en motgång. hur fan rent ut sagt ska den ungen kunna bli en fungerande vuxen? en dålig förälder är den som inte förbereder ungarna för hur livet ser ut och hur man kan handskas med olika situationer. vilket jag tycker du gör galant vad det verkar.

josefine- mamma till Olivia

Läskigt när sådant sker, och just då tycker man att man är en dålig mamma. Hoppas det kändes bättre efteråt, för dålig mamma är du verkligen inte :)