10:E NOVEMBER

 Gårdagens oväder fortsätter i dag. Vi har inte fått någon tidning i dag för gatan är inte plogad. Kommunen har kanske inte råd. Men vem behöver tidning. Det står bara massa skit om kungen, lasermannen och annat elände. Vem bryr sig om att kungen har varit otrogen? Allvarligt. Vem trodde att han inte har varit det ? Det  är liksom givet. Stackaren kan ju knappast skilja sig. Hur skulle det se ut liksom ? Och varför ska man inte kunna skvalra om honom ? Vad är han för en helig person ? 
 Hur som helst är snön här för att stanna. Jag är ingen vintermänniska och både Jessica o Tessy tar efter mig. Jag tog ut de(vad en mamma ska stå ut med) i går för att leka i snön och skotta lite. Jessica tyckte att det enda som var bra med snö var att hon slapp o äta lunch för hon kunde bli mätt på all snö. Tessy skrek konstant för hon vill inte bada(hon blev plöt av snö). Får se hur det går i dag då. 
 



  Det gick bra för mannen hos läkaren i alla fall. Om allt går bra ska han ha sin pacemaker 6 år till och sen ska det bytas ut mot en ny. Ingen fjärkontroll fick jag inte för det behövde läkaren själv. Dock hälsade en sköterska till mig och undrade hur jag stog ut med mannen min. Det undrar många . Och jag undrar varför de undrar det?? Mannen min är väl som alla andra män ? Eller ??
  Nu måste jag väcka Carmen Ly så vi hörs senare.
emma

Hej gumman.

Nånting har hänt med min blogg igen, den är försvunnen, så ja har fått göra en ny.



Hoppas du vill besöka den.



Det här är adressen!



mammatillbenjamin.blogg.se



kram

britta bloggar

Åh vad bra!

Madde

Usch den här snön är hemskt :-S . Det ända positiva skulle vara att den försvinner i maj ;) .



Svi - Det är verkligen inte roligt med sånt där oron är rejäl. Jag ringde till vårdcentralen, ska dit på koll på tisdag. Du kanske ska prova de du också? Tror

Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. åh tack :)



härlig bild :D

Cecilia tipsar

jag är så jäkla avundsjuk på alla snöbilder som alla andra lägger upp!! jag vill också ha snö. NU!