15:E NOVEMBER

Gud vad tiden går fort. Julen är snart här och det blir mer o mer saker o tänka på och mer o mer saker med Carmen Lys aktiviteter och skolan. Det verkar så att man har något nästan varje vecka fram till skollåv trots att hon har relativt få aktiviteter jämfört med andra barn.
 I går var det fars dag som firades med räkpaj..



..och det var ju även ostkakans dag som firades med ostkaka så klart..



  Och om det inte våre nog med det uppträde Carmen Ly i kyrkan så där fick vi spendera kvällen. Inte så uppskattad av Jessica o Tessy. Tessy skrek: SLUTA SJUNGA hela tiden och Jessica höll för öronen och sa att det var för högljutt. Men som tröst såg jag att det fanns inte ett enda barn som njöt av teatern. De som tyckte det var roligt var de som uppträde. Alla andra barn gjorde grimasser, höll för öronen, skrek, grät, sprang runt eller gjorde något annat för att visa att de vill absolut inte vara där. Jag hara alltid varit övertygad att barnen vill inte bli släpade på såna föreställningar och jag försöker låta bli, men man måste ju för annars blir ju barnet som uppträder ledsen och besviken. Och man kan ju inte göra alla glada o nöjda samtidigt.
Men , men nu ska de spela samma teater en gång till på torsdag. Sen har vi utvecklingssamtal, tandläkare, tre lucia, julmarknad och en massa annat innan jul.  Jag tycker faktiskt att det är det enda nackdelen med att ha barn att man måste sprnga runt till alla såna saker. Jag är väldigt osocial av mig och mycket blyg bland folk jag inte känner så det är rena rama plågan o gå på såna föreställningar. Mannen däremot är som en teaterapa och njuter av såna stunder. Han kan prata med alla , alltid och hela tiden. Önskar jag hade sån förmåga.
Anonym

Haha nej det önskar inte jag du är så bra som du är.Vem skulle orka med 2 Thomas samtidigt? Nej var som du är Kadri jag gillar dig.

Veronica

till Veronica

SV. Hahah det har du kanske rätt i.

Thakock

Hahah, du behöver ju inte gå på allt. Du kan ju PLÖTSLIGT bli sjuk ;D

Gun

Vilken god mat! Inte visste jag att det var ostkakans dag igår, jag älskar ostkaka.

Jag tycker också det är lite jobbigt med sånt där. Jag gillar att se vad barnen hittar på, men jag gillar inte att mingla bland en massa främlingar.

Ama de casa

Oj vad smarrigt det där såg ut :-)



Hahaha! Vad otroligt bra den där föreställningen verkade vara :-)