BARA LITE SINNESFÖRVIRRAD

Det hjälpte visst inte o sova 13 timmar för jag är lika sinnesförvirrad i dag. Vi var o handlade på COOP i Marieberg och mellan mjölk och banan handlandet tappade jag bort Jessica. Jag sprang o ropade o letade överalt. Mannen stog o skrattade åt mig vilket gjorde mig vansinnig. Jag sa då till honom att han kunde ju hjälpa o leta i stället sa han att han vet ju vart Jessica är så han behövde inte leta efter henne. Jag tyckte ju så klart att han kunde kanske berätta det till mig också. Storsint som han är pekade han då på barnvagnen och där satt både Jessica o Tessy tysta som ljus och tittade på hur jag sprang runt. Om det nu inte hade varit jag själv som hade satt de där bara tio minuter tidigare hade jag ju kunnat o skälla på någon, men skälla ut sig själv hade ju varit dumt. Det hade ju varit lika med att jag hade gjort fel. Men vi kvinnor gör ju ALDRIG fel.
 När vi då åkte hem och jag övningskörde(fortfarande inte hittat körkortet i flingpaketet) så lyckades jag missa den lilla bilen(läs jätte stor lastbil) och höll på o svänga rätt framför den. Mannen lyckades o skrika att jag skulle stanna. Jag kunde låva att jag inte såg någon lastbil för jag tittade ju. Den måste ha ramlat ner för himlen bara för att jävlas med mig.
 Om ja nu sover 15 timmar inatt tror ni att det skulle gå bättre för mig imorgon ? Eller är jag ett hopplöst fall ??


ps
hennes sista fråga svarar jag INTE på
mannen
Svorskan

Sov minst arton timmar varje dygn och de resterande behöver du vila, massage och bubbelbad.



Mannen: Du vill ju inte ens ha försoningssex. Hur tror du detta skall gå? Lär henne åtminstone att köra bil, så kan hon köra och du supa.



Kadri: Så fort du har körkortet tar du barnen och bilen och rymmer. Detta funkar ju inte! ;D

J I L L I Z

sv: hehe :D :D skooojigt<3<3

Thakock

Haha! Gör som svorskan säger!! Helt klart! =D

Anonym

var med i dagens blogg ?:)



http://fckingcrazy.blogg.se/2010/november/dagens-blogg.html#comment