EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE..FORTSÄTTNING

Jag vet att ni har väntat, men just den här delen har varit extremt svårt o skriva. Vad ska man skriva ? Hur mycket ska man skriva ? Finns det de som kan bli sårade av det här ? Och hur mycket jag än vände o vride på det här kom jag på slutsatsen att det här är ju min historia och passar det inte någon är det bara hoppa över det.
 Så här kommer fortsättningen för  jag vet att några av er har väntat...



.. Dagen därpå vaknade jag och upptäckte att min näsa låg i en svettig armhåla. Upptäckt nummer två var att det var mitt eget armhål som min näsa gjorde sig bekant med. Jag flydde blixtsnabbt till badrummet för att duscha. Man vill ju inte se ut hur som helst  när man vaknar första gången bredvid MANNEN. För sig visste jag ju inte att han skulle bli just den där MANNEN, men ändå man ville ju se fin ut. Det var ju den tiden man la sig med smink på. Försökte o sova sexigt och definitivt inte ha myskläder med barn dreggel på...o dessa tider. Nu har mannen tyr om han ser min ansikte under huvud taget under hårtoer och barnkladd. Och sminka ..ja det gör jag  bara på extremt sällsynta tillfällen som att man kommer på en idee att man ska lägga upp en bild på sig själv på bloggen eller att det finns vänner som är snälla nog o bjuda över en..
  Där var jag i toaletten nyduschad och fin, om jag nu får säga det själv. Jag hade lämnat badrumsdörren halvöppen som en liten bjudning till herr Garfield. Han hade varit en riktig gentelman. Vi hade inte haft sex, tro inte det. Allt var så himla oskyldig. För guds skull vi hade ju till o med sovit med kläderna på. Man kan ju nästan tro att vi var oskuld båda två. Jag 21 år gammal, mamma till nästan två år gammal dotter  och han, herr Garfield, 39 år  . 
  Jag väntade o väntade. Jag visste att han hade vaknat för jag hörde hur han rörde sig i rummet. Min teori var att om han är intresserad kommer han in till toaletten. Kommer han inte är han inte intresserad eller är bög. På tanke att han hade pussat mig låg min misstanke på gissning nummer ett. Efter en stunds väntar, när jag hade kammat hår i  tionde gången blev jag så förbannad så jag smällde igen badrums dörren. FAAAN tänkte jag han tycker inte om mig. Var jag ledsen över det ?? Senare när vi redan bodde ihop berättade han att han hade inte fattat någonting. Så han var trög redan då.
  Efter att jag hade gjort mina slutsatser klädde jag på mig, gick ut från toaletten och annonserade högljutt att nu ska jag åka hem.. Han undrade ju så klart varför och jag sa att jag hade inga rena kläder vilket han tyckte var ju en hemskt dum anledning. Det finns ju affärer överalt så att hitta rena kläder var ju det minsta problemet. Han tog min hand och sa att nu åker vi o shoppar. Att köpa nya kläder i riktiga affärer var inte något man gjorde varje dag och inte ens varje år. Så shopping varför inte. Vem är jag o stå emot det. Han ville ta taxin till köpcentret och jag fick argumentera emot och sa att det går lika bra med buss.  Men buss ville han definitivt inte åka med. Vi argumenterade ett tag och jag måste erkänna att jag förlorade denna diskussion. Men  det gjorde inget för jag har vunnit vartenda en efter det de senaste åtta åren med hjälp av kvinnlig list och charm.
 Vi gick runt i köpcentret och mannen trog mig in i en affär efter andra något som inte händer nyförtiden. Nu måste man nästan hota honom medpistol för att få honom o komma in i en affär.
Han var som ett barn i godisbutik och ville köpa allt som han tyckte var fint och skulle passa mig. Men jag vill inte ta emot något. Jag tyckte det var fel. Fönstershoppa var ju roligt med att ta plagget och faktiskt gå till kassan och betala för det var ju en helt annan historia.  Skulle vi ha varit tillsammans hade jag tyckt att köp på du det mera det bättre. Men vi var ju inget till varandra. Men till slut gick jag med på att han skulle köpa en top och ett par strings till mig så jag kunde känna mig ren i alla fall.
 Vi spenderade hela dagen i Tallins centrum. Drack Irisk kaffe i en pub, åt lunch, han köpte lite saker till sig själv, vi fikade. Hela eftermiddagen  gick vi runt i gamla stan och höll handen. Det var en kall vinterdag men det kändes inte så kyligt ändå. Jag var nog varm inombords.
 När kvällen närmade sig hade vi blivit hemlösa. Hans bror hade tagit över hotellrummet de delade så vi var inte välkomna tillbaka. Vad skulle vi ta i vägen då ? Vi kunde gå hem till mig, men han vägrade åka tåg. Vi kunde ju gå till någon klubb tills morgonen, men det orkade vi inte. Så letandet efter en hotellrum började. Men det var inte lätt ska ni veta. I den turistfyllda Tallinn verkade det vara omöjligt o hitta  ett ledigt rum.  Och när vi då hittade ett rum till slut ville de att man skulle checka in med passet och varken han eller jag hade våra med. Så det sket sig där också. Jag förstog ju hotell personalen för det var många finnar i den tiden som kom o trashade hotellrum på fyllan o smet därifrån.
 Till slut tog vi en taxi och hoppades få tips o råd från chauffören Han var en medelålders estnisk man. Mycket trevlig o snäll, utan några framtänder vilket inte var konstigt i den tiden. När människor hade knappt råd med mat var det sista de tänkte en tandläkar besök. Vad ska man ha tänder till om man ändå inte har råd o köpa kött hade en rysk byggnadsarbetare förklarat till mig ett tag sedan. 
 Vi frågade chauffören om han hade tips  om en hotell som kunde ha lediga rum. Han tittade på oss och frågade om vi var ett par. Mannen svarade JA och han sa att han  vet en hotell, men det var inte så fin så det var kanske inget för oss då. Jag sa att det spelar ingen roll hur det ser ut. Jag förstog dock senare vad han menade med inte så fin hotell. Jag förklarade att vi inte hade våra pass med oss , men han svarade att det fixar han. Han startade bilen och vi åkte mot den okända hotellet.
 Jag lutade tillbaka... Vad sa han ? Sa han att vi var tillsammans ? Han o jag ? .....
 
Gun

Spännande! Fortsätt, du kan inte sluta nu..!! :D

Thakock

SÅÅÅÅ spännnade! =D



sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) inte så mycket, ligger i soffan. Ska du göra något kul i helgen då? :)

Kulan

Anmäl dig gärna till Månadens Bästa Blogg hos mig =)



Vinnaren kommer bli länkad på en av de tolv största bloggarna i Sverige och få en fin present på köpet, värde över 1200kr!



Cecilia tipsar

men du får ju inte sluta skriva redan!? iaf inte om man ska behöva vänta hundra år på fortsättningen :)

Hillevi

Spännande, väntar på fortsättningen. :-)

Ellis

alltså kadriiiiiii!!! du får inte sluta ba sådär!