PUST...

Så var det gjort då..Känner mig faktiskt extremt duktig. Jag har äntligen tagit mig tiden och gått ur all sorts klubbar och sagt upp all sorts tidningar jag aldrig läser. Det är så himla lätt o ta en filmprenumeration när man får 5 filmer för priset av ett. Och det skulle inte vara så dumt alls om man inte skulle glömma tacka nej till filmen man inte gillar eller om man inte skulle glömma bort att en film som man  precis har köpt på ica är månadens film så till slut har du två likadana filmer. Det hände mig ett par gånger faktiskt(sorry MANNEN). Bort, bort, bort med alla såna klubbar. Jag har sagt länge att jag måste säga upp sånt, men man glömmer, orkar inte eller tar sig inte tid för det. Och det är ju precis det de räknar med när de lockar dig md såna nästan gratis erbjudander. Sen ska ni veta att det är inte helt enkelt o säga upp en sådan prenumeration heller. De ställer en massa frågor och försöker o locka dig tillbaka. NEJ jag vill bara säga upp min prenumeration . Jag vill inte veta att ni har 50 års erfarenhet och att ni kan bjuda mig på gratis frakt nästa gång.
 Jag har även sagt upp alla mina tidningar faktist. Dagstidningen och mannens lasbilstidningar (MANNEN måste ju också ha porrtidningar) ska vi ha kvar. Jag kom på att jag köper de tiningar jag vill och de som jag fick hem blev faktiskt inte ens urtagna från plasten. Lite meningslöst o ha de då. Dessutom har jag tröttnat på två av föräldratidningar jag prenumererade för de tjatas bara om samma sak hela tiden. JÄMSTÄLLHET, DAGIS och ekologist/kravmärkt mat. Dessutom visar de alltid kläder o leksaker som har prislapp DYR och EXTRENMT DYR. Så bort, bort , bort med de också.
 Det känns skönt faktiskt. Nu behöver man inte oroa sig att man inte har tackat nej till månadens nånting och att matbordet är belamrad med tidningar man inte läser. Nu ska det bara köpas de tidningar man faktiskt vill läsa och de filmerna man faktist vill köpa.
  Nu när jag har varit så duktig ska jag belöna mig med nybakade pepparkakor..
Thakock

Vad duktig du är! =D

Thakock

Vad duktig du är! =D

Cecilia tipsar

visst känns det skönt när man har gjort allt det där? jag försöker att inte gå med i såna klubbar för det är samma sak här, jag fastnar också.