LOPPISFYND, KOKBÖCKER

Jag är svag för kokböcker. Jag har hur många som helst, men ser jag en på loppis måste jag ha den.
Så här kommer några av de senaste fynd till de som vill se. Och de som inte vill kan håppa över eländet.

Alla är inte fyndade på loppis, men eftersom de har varit så pass billiga har jag tagit med de här.

1. UNA BELLA SPAGHETTA. En av de bästa kokböckerna jag har fyndat på loppis. Den kostade 20 kronor och det är så värt pengarna. Boken är fylld med fin fina recept och bilder på mat och annat fint som dessa vackra hundar till exempel. Mycket inspirerande bok.




2.KYLIES KÖK. Köpt på loppis i Örebro för 20 kronor. Den här kokboken är fylld med lite annorlunda recept. Inte såna maträtter vi är vana o äta här hemma, men jag tar emot utmaningen och kommer o laga något gott härifrån. Rökt fläsk kanske ? Eller bläckfisk ? Om man nu vågar äta bläckfisk ? Man ska ju prova allt minst en gång i livet.




3. HELA SVERIGEN HUSMAN. Den köpte jag på ICA för 25 kronor. Tror det är en av de böckerna ica medlemmar fick gratis och det blev nog några över så de sålde  dessa billigt. Mycket fin kokbok med massor av bilder och goda rätter. Bland annat en god laxpudding som måste provas.




4.FREDAGSMYS. Den här boken fyndade jag på loppis i Örebro för 5 kronor. Många goda recept blandade med diverse tips. Jag kan knappt vänta för att baka de där Calzone de luxe.





5. JUDISK MATLAGNING. Den här boken fyndade jag på Pickaboo i Kumla för 10 kronor. Mannen frågade om vi ska bli judar(om det heter så) nu. Men jag hittade faktiskt massor av goda recept. Jag ska kanske göra en sådan New York cheesecake till fars dag till min nyblivna judiska man.





6.PAJER. Den här boken har jag faktiskt önskat mig och blev så glad när jag hittade den på loppis för 10 kronor. Jag som älskar glass och ÄLSKAR paj måste snart prova denna GLASSPAJ MED KEXBOTTEN.



Thakock

Roligt med kokböcker! =)

Nanna

Jag brukar också köpa loppisböcker, många av dom har knappt varit öppnade ! :)



sv. ja, visa Mannen att det finns elakare häxor än du, så han inser hur lyckligt lottad han är ! ;)