22:A OKTOBER

Första snön är här. Jipii................ Nu får jag skotta i si så där 6 månader i rad. Kan en kvinna bli lyckligare än så ? Tror inte det. Jag är i himmelen.
 Gårdagen var en total kalabalik Morgonen började bra och dagen fortsatt ännu bättre. 
Tarja kom med den bästa kommentaren: Var dockan trött??? ;) efter morgoninlägget.



Tack
Tarja du förstår mina barn bättre än jag gör. Så klart var ju dockan trött när hon var tvungen o gå upp innan klockan fem. Tessy är smart hon. Vad ger man till en trött docka ? Ja, kaffe så klart. Tänk att Tessy är så smart utan o fått ett enda krona i studieskulder och har MANNEN som pappa.

 I går kväll sålde vi bokhyllorna. La ut en ny annons på IKEAS nya säljsajt(gratis för ikea family medlemmar). Annonsen visas ju även på blocket och de såldes snabbt för 750 kr. Så nu är det tomt här.



 I dag ska en snickare komma o mäta så vi får en prisindikation hur mycket platsbyggda hyllorna kommer o kosta. Ska bli skönt o få plats med alla mina kokböcker. Jag vågar inte ens säga hur många jag har för att det är halt ute och jag vill inte att mannen ska köra ur vägen när han läser det här.
  De som skulle köpa hyllorna kom för sent så hela kvällen blev upp o ner vänt och det resulterade att MANNEN fick laga middag. Så det blev McDonalds.





 Medans vi åt lyckades Jessica springa i en glasvägg och började blöda näsblod. Stackars liten redan andra gången samma dag. Då skrek hon över hela restaurangen: JAG BRINNER, JAG BRINNER.
Jag försökte då lugna ner henne o skoja till det o sa att det är ingen fara och att hon inte kommer o dö ännu. Vilket inte var så smart för då skrek hon  i ca 10 minuter: JAG KOMME INTE DÖ, JAG KOMMER INTE DÖ, JAG KOMMER INTE DÖ blandat med JAG BRINNER, JAG BRINNER.
 Alla satt o stirrade och jag ville göra mig 5 mm lång och bara försvinna.  Men som tyr(för mig) satt en mamma med tre pojkar i bordet bredvid och hennes barn började fajtas så vi fick dela lite på publik. Glömde dock kassera in biljett pengarna. Attans också.

 Men i dag är en ny dag och en mycket bättre dag. Jag har fått sova tills klockan sex, MANNEN har fått hjärnskada vilket resulterade att han gjorde kaffe i morse och vi ska ha fredagsmys i kväll.
Men nu ska jag skynda på mig och kasta barnen i snön.

Thakock

Låter som en dag som kan varit en anning jobbig.. =P

Annika

Va skönt att ni fick den såld så fort!