24:E OKTOBER

God morgon till er sömtutor. Nej, vi har inte vaknat först nu. Men det har kanske ni gjort ?
 Här har det varit ralli hela dagen.
Morgonen började med en konstaterande att det är varken fel på tvättmaskinen, torktumlaren eller luft värmepumpen. Istället är det el centralen som har gått sönder. Den är ju redan 1 år gammal så så klart var det dags o gå i pension ju. Jag tror att det är bara vi som har otur när det gäller alla elektriska saker och  bygnadsarbetare.
 Hur som helst började morgonen med en panikattack när vi kom på halv nio att det var kyrka i dag för scouterna skulle få någon slags märke och det betydde ju att vår IKKE kyrklig familj var tvungen o kamma håret, ta på sig finkläderna o ge sig i väg till den heliga huset.
 Man kan ju hoppas att något fastnar  och jag blir snällare. Jag sa hoppas, vi låvar inte  några mirakel här.
 Barnen fick rita och vi fick lyssna på rapp. För en gångs skull  var det ny tänkt i kyrkan och man somnade inte till.



Det är tuffa tider även i kyrkan nu så toapapper i stället av ritblock var det som gälde.



Efter roliga videoklipp(bland annat om en super härlig hund som gjorde allt möjligt i hemmet från att stänga dörrar till att ta av husses strumpor) och hiphop musik var det fika



När vi hade haft en liten pratstund och fikat klart var det dags o åka hem. Jessica sprang till bilen med sin tunga ute och fångade snöflingor. Ibland vill man vara barn. Man kan göra vad man vill o alla tycker att man är härlig o rolig. Skulle jag börja springa med min tunga ute o fånga snöflingor skulle alla fråga min MAN vad jag har för diagnos. Men det gör de kanske ändå ?
  Jag har även hunnit o göra av med våra sista slantar innan lön på mycket nödvändiga saker som inredningstidningar o nagellack.
 Nu är det en mycket sen lunch som gäller här och sen ska det fortsättas med mattan.





Thakock

Vilken trevlig lunch! =D

Diana

Ni brann inte upp när ni satte foten i kyrkan, alltid något. ;)

Svorskan

Nagellack är mycket viktigt och helt klart något man skall och måste prioritera. Hahaha! Kanske är det så att prästen använder nagellack också, därav avsaknaden av ritpapper? :D