2:A OKTOBER

God morgon till er. Fast det är ju inte alls morgon nu, men imorse gick det inte logga in på blogg.se. Sen när det gick o logga in fanns inte bloggen och vad är meningen med att blogga om ingen kan läsa. Så här är jag nu o skriver min morgoninlägg och dricker min lunchkaffe. Bättre sent än aldrig ju.
 Förresten har Blogg.se  skrämt ihjäl min snälla svärmor i dag. Hon kom nämligen inte in på bloggen i morse och sen när hon ringde mannen svarade han inte på mobilen så hon trodde nog att han låg nu död på USÖ. Inte snällt av blogg.se o skrämma så. Nu kan ni ju undra varför mannen inte svarade på sin mobil när hon ringde. Ja, det är enkelt, han har tydligen inte lärt ännu(han har haft mobil bara ca 15 år) vart man trycker när man ska svara på en mobil. Men man ska inte tappa hoppet. Han kan ju lära det när som helst, eller inte då...
 Nu ska jag plocka upp mina loppisfynd och sen kommer jag kanske, kanske skriva en fortsättning till min båtflyktings berättelse.. Men jag sa kanske så vi får se.


GÅRDAGENS KVÄLLSFIKA


Svorskan

Åh! Vad smaskens det ser ut och jag som precis tänkte att jag var sötsugen. det blev inte bättre av det här. ;)