DAGEN ÄR DIN !!!!!!!!!!!!!!!

Det var en kvinna o en man 70 + som delade ut lappar framför Pickaboo i Kumla i dag....



Där stod de med sina rolaturer o spred glädje i en fredagskväll.
Jag är långt i från kristen. Jag har inte ens läst bibeln och förstår fortfarande inte vad är skillnad på Gud o Jesus, men den texten gjorde mig glad.
Det är ofta diverse troende som sprider budskap o glädje i diverse håll. Man undrar ju varför det är alltid förknippas med någon Gud ? Jag har aldrig sett någon  dela ut fina ord på papper utan ordet Gud inblandad.
 Men jag blev verkligen jätte glad för det jag läste. Det är så jag försöker leva.
DAGEN i dag har vi bara i dag och vi ska ta vara på den som det våre det sista vi har. Vi ska pussa våra barn, tänka på våra vänner och glädjas av livet vi har .  Gårdagen har ju redan varit och det går ju inte ändra på det som redan har varit. Inte så länge vi inte har tidsmaskin i alla fall. Morgondagen är ju inget o oroa sig över för egentligen vet vi ju inte vad som kommer för det är ju inte bestämt ännu.
 Det är inte  alltid lätt o tänka positivt o vara positiv, men jag försöker i alla fall. Mannen min har lärt mig mycket. Han är min Guru, min bästa vän o min kärlek. Jag beundrar honom och hans positiva tänkande. Han säger ofta att om han inte skulle ha tänkt positivt skulle han nog inte levt i dag. Han får mig o tro att så länge man har GLÄDJE o VILJA kan man allt.
Vi har bara ett liv och dagen i dag är här bara en gång.
 PUSS O KRAM PÅ ER O GOD NATT.

OBS !!! Och jag älskar er alla. OK så länge ni besöker min blogg i alla fall. Ni andra får vara utan  min kärlek faktisk.
Thakock

Hahaha, bra slut ord ;D



tarja

Hahahaha, skulle aldrig våga sluta besöka din blogg. Då kanske du slutar visa kärlek gentemot mig och det tycker vi inte om... ;)

julia

sv: jaa:)