HALLOWEEN CUPCAKES- ENKELT O GÖRA

Det blev inte en lugn Halloween hemma i går. I stället åkte vi med barnen till en Haloween fest i Skogaholm. Men det berättar jag om senare först ska jag visa mina Halloween cupcakes till Nanna.









Det är jätte enkelt o göra de. Carmen Ly och jag fixade de snabbt o enkelt i går kväll.
Eftersom det är svårt o få tag på specille Halloween bak saker här i våran län så fick jag vara lite kreativ.

 Du behöver en vanlig kakmix eller muffinsmix. Jag använde choklad och citronkakmix från Willis. Man lägger till bara 2 dl kall vatten till kakmixen och sen blandar ihop och lägger kakmixen i muffinsformar. De säljer svarta muffinsformar på Lågprismagasinet för 12.90 för 60 stycken. Men det finns o köpa Halloween muffinsformar nästan i varje mataffär och leksaksaffär.



Följ instruktionerna på förpackningen och när muffinsarna är färdiga ta ut de från ugnen och låt de  kallna.

Eftersom det inte går o köpa en speciell Halloween frosting i affären gjorde jag min egen. Du ska prova dig fram beroende på hur söt o tjock du vill ha det.
Jag blandade röd o gul hushållsfärg från Dr Oetker med lite vatten. La till floursocker och Philadelphia färskost. Sen tog jag smeten på cupcakes.



  Man kan dekorera med vad man vill. Jag köpte lite läskigare orange o sarta smågodis . Lidl har även en speciell Halloween mix till salu med skelletter, pumpor o spindlar(29.90 för 1 kilo)
  Man kan blanda lakrits och gul strössel från dr Oetker.
  Vill du köpa såna fina Hello Kitty eller spindel bilder till dina cupckaes kan du göra det på www.simplytopps.com . De är gjorda av ätbar papper och redan ut stansade så det är bara o lägga på cupcakes.
 



 Jag är ingen Leila Lindholm så mina Halloween cupcakes är ingen underverk, men de är enkla o göra och extremt roligt för barnen o dekorera.

MAT
Thakock

Wow! Riktigt snygga ju! =D

Gun

De är ju otroligt snygga! Hur läckra som helst! :)

emma

de där ser ju nekelt och gott ut att göra:) kanske ska ta o fixa sådana till ikväll:P?



Hur är de med er idag och vad ska ni hitta på idag på haloween?

kram

ellen

Vilka fina!

Nanna

Men guuuuud, hur kunde jag missa detta ! Hur snygga som helst, shit så avis jag blev...hmmm Årets första dagar ska jag ägna åt att klura ut hur jag ska överträffa dom här mästerverken...

Nu ska jag fortsätta att leta efter din supergoda räkpaj ! (nu kommer jag inte att kunna tänka annat än "Hur- ska- jag kunna- Bräcka-Kadris- supersnygga-muffins-tankar.. ;)

Gott Nytt MuffinsÅr ..igen ! :)"