JAG ÄR INGEN STOR FLICKA

Vi försöker o få Jessica(3 år) o sova i sin egen säng. Vi har provat diverse trick , bland annat har vi sagt att  STORA tjejer ligger i sina egna sängar. Vilket kanske inte var det smartaste av oss. Så härom dagen sa hon att hon  vill  sova i sin egen säng. Vad duktig flicka sa jag till henne och  la  henne i sin gröna fina säng. Hon blundade och sa god natt till mig. Jag gick o la mig och trodde(dumma jag) att nu var det löst då och i fortsättningen sover hon i sin säng.
 Det gick knappt 2 minuter när hon kom grinande med sin sjal och sa: JAG ÄR INGEN STOR FLICKA. Jag är en liten bebis.

Nanna

Knepigt, det där ! Vår älsta fick alltid somna i vår säng,sen bar vi in honom till sin säng.



Men dom blir jutyngre !! Och så var det syskon på gång..

Jag lade mej på en madrass nedanför hans säng på golvet, då kände han sig mindre ensam samtidigt som jag kände när han var på väg ur sängen (han klev på mej), då var det bara att leda tillbaka honom till sängen, och börja om igen.



Det tog ungefär en vecka, sen sov han hela nätterna i sin egen säng ! :)

Cecilia tipsar

men lilla vännen då! hon är ju för go.

Ellis

Aww.. sötsak.

Hannele - nybliven 2barnsmamma <3

Knepigt :/ hoppas att hon kommer att sova i sin säng snart själv :)

Men sen när hon väl kommer göra det så kommer väl en tid där man saaaaaaknar att dom sov bredvid en :P



När Kevin var liten så tyckte jag att det var lite drygt att att sov bredvid oss för att det blev så trångt (ibland så tyckte jag det när jag kunde vakna mitt i natten av att jag sov nästan på kanten xD) och sen när han väl började sova i sin säng själv så började jag sakna det där trånga myset igen och nu äre samma visa igen nu tycker jag att det är lite smått drygt att det är trångt igen i sängen :P hahaha..

Att dom har legat/ligger i våran säng är ju lättare för mig att bara ta fram tutten och amma så äre klart, orkar inte krångla på nätterna och greja upp lillebror från sin säng osv xD