4 ÅRS KONTROLL

Vi har varit på 4 års kontroll med Jessica i dag. Det enda anmärkningen(om man nu ska säga så) var att hon hör sämre med ena örat och det måste utredas så vi blir vidare skickade till en expert.
 Allt annat var mer än perfekt. Hon är fram i utvcklingen på det mesta. Hennes språk är mycket mera utvecklat än jämnåringarnas, hon kan räkna mera och gör direkt allt som sköterska säger. Hon sa att jessica kommer inte få några som helst probem i skolan för hon är mycket utåtriktad o social och kan lyssna och göra som man säger till henne. Dessutom är hon ju extremt charmig. Eller hur ? Ingen stålt mamam här inte....
 Så där fick alla som säger att barn som är hemma blir inte lika mycket utvecklade, får inte samma sociala kompetens mm.. Det kan de visste få.
  I bland kan man bli lte osäker som mamma och ifrågasätta sina val och då är det en lättnad o höra att man ändå inte har gjort några såna fel som skulle hålla tillbaka barnet i utvecklingen.
 Nu blir det fredagsmus för barnen och mannen och för mig troligen en sovstund för jag mår hemskt illa i dag..
Svorskan

Har barn syskon och andra att leka med och föräldrar som lyssnar och pratar, så tror jag på att vara hemma med barnen. Allt beror på föräldrarna. Och är man riktig duktig, så är det bättre hemma än på dagis, det tror jag. Grattis! ;)

Thakock

Du ska verkligen känna dej riktigt stolt som motbevisar alla! =D

natti

wow, du ska verkligen vara stolt :D