ÄRTA ELLER ANKA ??

  Jag måste ärligt säga att jag har inte handlat mycket för Sesam. Det blev en söt o gosig leksaks kanin härom dan på IKEAs fyndhörna, men tyvär kan nog Sesam inte klä på sig den. Man skulle ju tro att jag har en massa kvar från tidigare barnen, men så är det inte. Jag har såld nästan allt i min tro att det inte blir några fler barn. Jag ville ju minst ett till , men jag trodde inte att vi skulle lyckas o bli gravida igen på grund av diverse motståndar. Men , men gravida blev vi och Sesam växer som det knakar så nu måste det handlas i stort sett allt nytt. Inte NYTT nytt men nytt för oss(jag köper nästan allt begagnat förstår ni).
  Det enda jag har kvar är spjälsängen och en papperskasse med kläder som jag kunde bara inte göra mig av med resten har jag såld.
 Så i dag har jag tittat runt på nätet och hittat två stycken så söta sovpåsar.  Frågan är om Sesams mamma(för Sesam bryr sig ju inte) tycker att hon skulle vara sötast som ärta eller som anka ??

Mamma till William

Det stämmer jag den 20 o min man den 22 så det är perfekt att fira det sammad ag med vänner o släkt..släkten kommer iv ha i maj..så söta små dressar :9

kurdisk muslimsk tjej <3

ja men inte barn då det är föräldrarna som har väglett dem på en fel tro på falskhet t.ex evolution ! Men om du vill förstå mig bättre så får du givetvis läsa en svensk översättning av koranen <3 kram <3 Det heter koranens budskap om du någonsin blir intresserad <3 kram <3

Thakock

ÄRTA! Helt klart! =D

natti

ärtan, utan tvivel :D

Linda

Ärta håller jag med om. Men är inte det andra en banan?

Katrin

Vars kan man köpa ärt-dräkten? :)