DÅRARNAS JULAFTON

 Alla som har sett någon av Big Brothers avsnitten vet att den ena deltagare är värre än den andra. Dessutom verkar det så att deltagarna  andas in  något konstigt in i huset för de blir bara dummare och dummare för varje dag. Och denna gas måste ha påverkat de för resten av livet för de är lika dumma när de kommer ut.  Eller vill de bara skaffa rubriker o bli näsa Roosing ?
  Jag själv har nu inte tittat på det hela så mycket, men läste den här artikkeln
i aftonbladet i dag.En av deltagarna har blivit hotad av en annan deltagare(men hon själv har bara hört från annat håll att hon har blivit hotad och inte sett klippet). Den så kallade boven(hotaren) har låvat o sparka henne och bajsa i hennes säng. Den hotade deltagaren har åkt ur Big Brother, men är nu SÅÅÅ rädd för den deltagaren som hotar så hon vågar inte ens gå ur huset ensam. Men inomhus är är det ok ? Alltså stället var sängen som ska nerbajsas ligger vågar hon vara. Låter konstigt va ?
 Men vi skulle kanske inte nämna då att den som ska komma o sparka henne sitter inne i Big Brother huset. Han är alltså  i en säker plats och kan knappast komma o attakera henne oväntat. Vad är den hotade rädd för  då ? 
 Fick ni huvudvärk ? Det fick jag i alla fall. B kändis skandaler verkar för mycket för min lilla hjärna....
Vad sägs om lunch på det ? Halvtuggade ostmackor efter Jessica ser så där mumsiga ut....Fast jag vågar inte äta de för en osynlig man från framtiden har hotat o förgifta min macka en dag...Någon som vill komma o provsmaka och säkra att de är giftfria ??

Daniella

Hej!



Mitt namn är Daniella och skulle bli glad om du snabbt kika in på min blogg och kanske bara lämna en kommentar om du vill? Skulle bli glad om du även kunde sprida bloggen! Skriver om allt från mode, kläder och shopping till min vardag och mycket mer. Kram!