DET GÅR BRA FÖR MIG...

Finns det snart något jag inte har blivit drabbad av i denna graviditet ? Ringde till barnmorskan i dag. Har fått så ont i vänster sida vid äggstocken, ljumsken och dessutom haft smärtsamma sammandragningan senaste dagarna. I natt kunde jag inte alls sova för det gjorde så ont. Jag vet ju att det är inget de kan göra så tidigt, men man vill höra om de har några tips om hur man kan lindra det hela lite grann.
 När jag ändå ringde frågade jag om proverna häxläkaren tog den 14 april. Hon låvade ju ringa mig om det var något, men har inte gjort det. Så de betyder då att allt var bra tänkte jag.Men häxläkaren glömde ju senast till o med bort att jag satt i väntrummet o väntade på henne så hon kan ju ha glömt bort o ringa så jag ba barnmorskan o kolla upp det.
 Barnmorskan kollade på provsvaren och det visade sig att ämnesomsättnings provet var lågt vilket kan förklara vissa av mina åkommor. Vad bra då. Det var ju det som saknades från min långa lista av alla problem jag har blivit drabbad under denna graviditet.
 Hur som helst lämnade barnmorskan medelande till häxläkaren att hon ska ringa upp mig på fredag.
 Barnmorskan jag har haft tills nu är riktigt bra, men hon ska sluta nu den 1 maj vilket är riktigt synd för hon har varit den enda där som har tagit sig tiden och ta mina problem på allvar och inte bara sagt att så är det o vara gravid. Och häxläkaren, henne vet jag inte vart de har hittat för hon varken bryr sig om sina patienter eller vet hur man ska prata med de utan o förolämpa de.
Thakock

Sjukvården kan verkligen suga ibland. =/