GRAVID MED SESAM, VECKA 17

  In i vecka 17 i dag då. Mår som vanligt så ingen i dee o repetera.
Läste att illamående ska vara borta länge sedan fast jag känner fortfarande av det. Men har man ont i huvudet konstant då är det kanske inte konstigt att man mår illa.
 Läste också att man skulle inte vara kissnödig längre. Nej, nej har varit på toa i natt BARA 4 gånger så så klart är man inte kissnödig längre. Ja, ja..det där med blöjor kanske inte är så dum i dee ändå...
 Jag har fortfarande inte fått någon tid till den stora ultraljudet och undrar om de har glömt bort mig ?
 Mage växer som det knakar. Runt veka 13 gick jag upp ca 500 gramm, men gick ner det redan efter några dagar. Så tills dess har vikten varit samma. Inte ett gramm hade jag gått upp under denna graviditet, men vägde mig i dag och nu hade man gått upp dessa 500 gramm igen. Känns konstigt o ha gått upp så lite, men magen växer ju så om det inte är bara luft där inne så måste ju även Sesam växa.
 I dag ska vi gå och handla för påsk. Godis och ägg är prio ett. Sen måste vi äta på subway och köpa en liten present så vi får höras i kväll ..om jag inte har gått in i socker koma förståss av all godis ätande...
____________________________________

från gravid.se

Ökad svettning
är vanligt hos mamman, vilket beror på ökad blodmängd. Många kvinnor blir även täppta i näsan. Vidare kan slidan avge en ökad mängd sekret. Behovet av att kissa ofta bör ha gått över vid det här laget.

Ditt barn är 11-12cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150g. Huvudet är visserligen stort ännu, men det börjar se mer proportionerligt ut. Ögonen är fortfarande slutna, men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. Underhudsfett börjar lagras, det hjälper till att hålla värmen samt ger energi. På huvudet växer mer och mer hår. Alla fingrar och tår har nu fått pyttesmå naglar. Det lilla hjärtat pumpar runt ungefär 24liter blod per dygn. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. Bröstkorgen hävs och sjunker när det tränar sin andning. Barnet befinner sig nu i den övre delen av livmodern och väger mer än moderkakan. Utifrån sett är barnet mitt emellan blygdbenet och naveln.

______________________________________________

CA 23 VECKOR KVAR TILLS JAG SKA KLÄCKA OCH VI FÅR SE VEM SOM GÖMMER SIG DÄR INNE...



MEN VEM VET DET KANSKE INTE ALLS ÄR EN LITEN SESAM DÄR OCH I STÄLLET GLIDER UT EN SÖT KANIN..ELLER CYCKEL...


Jeanette- babydjungeln

Känner det att vara illamåend - krya på dig hoppas det blir bättre snart

Thakock

Hoppas du mår bättre snart!



Glad påsk söta du! =D

Svorskan

Åh! En liten småtting! En ny världsborgare på väg. Vad roligt! Ta väl hand om dig själv. Kram



GLAS PÅSK!!