HELGEN

Som vanligt flyger bara helgerna i väg och plötsligt står(eller ligger som i mitt fall) man där på måndag morgon och undrar vart tog helgen vägen ?




  I fredas hämtade vi upp vår ``son``. Barnen älskar honom och det är så roligt o se på hur han busar och retas med de. Men samtidigt har jag lite skuldkänslor att jag själv inte orkar hänga med i deras lekar. Men det är inget o göra åt just nu. 
 Först hade vi tänkt o gå på bio i fredas, men jag orkade verkligen inte och somnade redan vid sju tiden. Sen på lördag sa vår kompis att hennes närbo skulle till bio och hon skulle kanske med så först tänkte vi följa med, men vi hittade inte någon film o titta på och ärlighetens namn var jag så trött och hade så ont så det skulle bara ha varit plågsamt. Och i dag ska vår ``son`´ åka hem så då försvinner barnvakten och bion får vänta ett tag till.
 Söndag försvann mannen till sin nya älskare(berättar senare) och jag gjorde absolut ingen nytta under hela dagen. Jag var så sömnig  och hade ont överalt så det enda jag gjorde var middag.
 Jag är så van o göra 1000 saker samtidigt och vara mycket aktiv och känner mig nu  när jag är så dålig helt meningslös(kanske fel ord, men jag kommer inte på någon annan) som människa. Jag gör liksom ingen nytta. Jag bara existerar och det är inte så jag är van vid o leva. Det märks både här hemma och på bloggen. Inläggena är inte alls lika många eller lika i sättet som innan graviditeten. Men livet är nog så att man kan inte vara happy happy hela tiden....
 Nu blir det i alla fall frukost och sen ska jag skicka i väg Carmen Ly till skolan.....
Thakock

Ähh, du gör så mkt du orkar och sedan får du vila så du och sesam inte blir skadade. Man får ha det så ibland. =)



Godmorgon!



sv: Usch så hemskt...Men tur att det blev lite lättare när första bebben kom. Blir det lite bättre efter varje barn du fått då?

natti

Hoppas de blir bättre snart, får önska dig en trevlig måndag i alla fall och håller med dig, helgerna är för korta :/