JAG ÄR EN SYNDARE OCH KANSKA GLAD SÅDAN

Jag kommenterade i en tjejs blogg att jag inte var troende och fick denna svar: 

 KOMMENTAR finns under denna inlägg om MAGBILD MED SESAM, VECKA 14:
Sv: Gud vägleder de han vill !
Om en människa lyder Gud och gör inga syndiga saker då ger Gud människor en tro på Gud ! <3 kram <3
Om en människa har vänt sig bort från Gud då kan han göra så att människor inte tror ! <3


Vad då Gud vägleder de HAN vill ? Var det inte så att VI alla är ``Hans `` barn och han ÄLSKAR oss alla oavsett hur eller var vi är o bor ?? Eller har jag förstått det hela fel ? Sitter Gud där och väljer vilka han vill vägleda och vilka han inte vill? Har blonda bättre möjlighet då ? Eller högutildade?

Om människan lyder Gud och gör inga syndiga saker då ger Gud människor en tro på Gud ??Om en människa har vänt sig bort från Gud då kan han göra så att människor inte tror.
 Vad räknas som syndigt då ? Om jag förstår rätt då menar hon att det är bara syndare som inte tror på Gud. Och de som säger att de tror på gud då ? Syndar inte de ? Jag vill se dessa heliga människor som enligt bibeln inte har syndat. Såna finns nog inte .

Jag frågade då denna tjej om hon verkligen menar att alla som inte tror på Gud är syndare ? Och fick svar att det är de. Men det gällde inte barn för barn har vi föräldrar ljugit till . 
Så egentligen är då både mannen o jag syndare plus att vi uppfostar 3 små syndare. Hur ska det gå för världen med så många syndare ??

 Jag tror inte på Gud nyförtiden. Men jag har gått i bibelskola, jag har läst alla dessa testamenter och även färgglada barnpibeln. Jag har suttit där o lyssnat när presten sa att
man inte ska ljuga, mörda mm.. Men jag har syndat det har jag. Jag har alltid inte varit ärlig mot varken mig själv eller andra. Ibland ska man inte ens vara ärlig för då kan man såra någon man älskar. Jag har levt i synd och fött ett barn utanför äktenskapet, men lugn jag är en hederlig kvinna nyförtiden och gift sedan 4 år tillbaka.
 Jag har stulit 1 rubl(rysk peng som vi hade i estland då) från min pappas ficka när jag var 8 år och köpt chokladglass för hela slanten. Jag erkände också, det gjorde jag och stryk fick jag så det räckte.
 Men det största synden jag är nog skyldig till är att jag har blivit frestad av kropsliga luster. Sex är en stor synd fick vi lära oss i bibelskolan. En man och en kvinna ska bara ha samlag när de ska försöka få barn för att livet på jorden skulle gå vidare. Även preventivmedel var en synd så i många år har jag syndat varje dag när jag svalde den lilla pillret.

 Jag har alltid haft svårt o förstå människor som tror att de är bättre än alla andra bara för att de tror på Gud. Oavsett vem deras Gud är. Det finns så många olika religioner i världen och den ena säger mot den andra. Alla kan tro på vad de vill. För min del kan vi alla börja en ny religion och tro på kaniner och börja hoppa runt som de och äta morötter hela dagarna. Men vad jag blir irriterad på är att diverse följare av diverse religioner måste alltid försöka o få oss ikke troende må dåligt. De ska alltid dömma oss. Hur många homorexuella har inte mått dåligt för enligt bibeln(och de flesta religioner) är samkönad kärlek något äckligt och förbjudet. I många länder får homosexuella fortfarande inte gifta sig och i många andra länder kan man bli dödad för att man har blivit kär i ``fel`` person. Hur många kvinnor och deras barn har inte levt i skam för att det inte finns någon pappa i bilden.
 Jag vet inte hur många gånger jag blev skrämd som barn att jag kommer o hamna i helvetet om jag inte tror på den stora herren. Jag hade fått lära mig som liten att barn ska inte födas utanför äktenskapet och när jag då blev med barn mådde jag dåligt över faktum att jag inte var gift, men tack o låv att jag inte lät mig bli övertalad och gifte mig med Carmen Lys papap. Det skulle ha blivit rena rama helvetet och inte skulle jag ha fått skilja mig heller för även det är ju synd.
 Jag tror inte på Gud och det kan göra mig till en syndare men jag får väl leva som en syndare då. Men ärligt talat tycker jag inte att jag är en dålig människa. Inte ett tugg faktiskt. Ibland kan jag tycka att jag är en dålig mamma, men det tycker nog alla mammor ibland. Mannen kan tycka ibland att jag är en dålig fru för jag inte kommer med frukostbrickan klockan fyra på morgonen, men då får han tycka det...Jag är en syndare och kanska så glad sådan....
 Alla får ha sin tro(och jag tycker inte att en tro är bättre eller sämre än en annan), men även vi som inte tror på något har rätt o INTE tro utan o bli stämplad som sämre människor. Jag vill inte tro på något. Jag vill inte leva efter en bok som var skriven evigheter sedan. Jag vill bara vara mig själv , ta hand om mina barn, älska min man och svära när jag känner för det...

Thakock

Vilket konstigt kommentar! =/

andreakarolina

Hahaha den kommentaren var spännande! :)

Jag är som du och tror på det jag vill. Framförallt så tror jag på kärlek, ett liv utan kärlek skulle vara så grått och trist. Så mycket kärlek ska det vara! <3

yasir

Måste man basunera ut vad man tror på?

Var dig själv och tro på vad du vill som är bra för dig, det kommer man längst på tror jag.



Hoppas allt är bra och obehagen försvunnit

natti

haha, flickan som ifråga kommenterade är väldigt spännande och roande, följer en annan blogg där hon ivrigt kommenterar och den ena kommentaren är märkligare än den andra.



Kan bara hålla med dig Kadri, är också uppväxt på kristen (katolsk) tro, dessutom en polsk där de också kör skrämseltaktiken med helvetet om man gör si eller så, samtidigt som vi fick färglägga massa bilder med barn som ber och jesus som hjälper de, idag som vuxen har jag tagit avstånd från allt sådant och tror på mig själv i stället :)