LÄSKIGT

 Mitt inatten vaknar jag och ser att det bara sprytar ut varmt rött blod ur mig. Precis som ett propp hade gått och nu forsar allt som har gömt sig i min mage ut. Jag blir helt panikslagen, tänder snabbt nattlampan och hoppar ur sängen. Där står jag klockan tre på natten bredvid sängen, skakar i hela kroppen och känner hur hjärtat försöker o hoppa ur bröstkorgen. Det tar ett tag innan jag fattar att det finns ingen blod varken på sängen  eller på mig och att Sesam ligger kvar i magen. Det hela var ett dröm , men verkade så äkta.
Gissa om jag har kunnat o somna om ? Låg i sängen resten av natten och klappade på min gravidmage i tron att den skulle vara kvar om jag håller i den.
 Det är inte första gågen jag drömmer läskiga drömmar under graviditeten. Jag har fått både  missfall och död föda barn i mina drömmar, men den här gången kändes allt på riktigt. Men det måste ha sett roligt ut när jag stog där mitt i natten helt förvirrad o panikslagen och skrek att det är blod överalt fast det var det ju inte.
 Nu ska jag äta frukost och hoppas på bättre drömmar nästa gång. En dröm att jag tokshoppar i Ullared våre inte fel...

Diana

Men fy vad hemskt! Detta har verkligen varit en mardrömsgraviditet för dig!

Thakock

Usch vad hemskt att drömma så! =O



Ja, du får drömma om ullared istället. =D

tarja

Usch vilken läskig dröm. När jag vämtade P så drömde jag socialen kom och tog henne från mig eftersom jag var en dålig mamma, eftersom det inte fanns någon familj som ville ta mot henne så valde han att ta henne i benen och slänga in henne i ett träd,,,

emelie

fin blogg! :)