SJUKGYMNASTEN

   I fredas var jag hos sjukgymnast för att få hjälp med en del av mina besvär. 
 Lilla sjukgymnasten skakade bara på huvudet när jag berättade om alla mina besvär och undrade hur jag överlever. Ja, det undrar jag också ibland.
 Magen sa hon att hon kan inget göra åt. Hon sa att det var mycket möjligt att det är så som min läkare sa och att det är min endometrios som blir i mitt fall sämre när jag är gravid. Hon rekomenderade mig o skaffa bättre smärtlindring  för jag har så dålig hållning på grund av stora smärtor i magen. När jag har så ont i magen håller jag mig automatiskt framåt och går som en gammal tant och det gör att jag får mera besvär i ryggen och nacke. Jag har ju försökt o få bättre smärtlindring, men kvinnokliniken hänvisade mig bara till häxläkare och henne får jag inte träffa förrän den 14.nde så vi får se hur det blir.
 Hon sa att min spänningshuvudvärk jag har varje morgon kommer från nacken. Hon sa också att mina legementer(eller vad de nu heter) var problemet och den onda i bena och övre delen av ryggen fick jag övningar för. Jag har aldrig haft problem med några legementer förut så jag vet faktiskt inte vad detta innebär eller om dessa besvär kommer o bli större eller mindre under resten av graviditeten.
 Mot foglossningen ska jag använda en sådan bälte till och göra diverse övningar för foglossnings besvären kommer  bara o bli värre det längre in i graviditeten jag går.  Jag är ju ändå bara i vecka 15 och redan gör det så ont i kvällar o nätter att man knappt vågar o gå.
 Jag försöker ändå vara glad och överleva dagarna med alvedon. Men jag känner mig som knarkare när jag stoppar i mig 8-10 alvedon varje dag.
 Jag ska tillbaka till sjukgymnast om ca 1 vecka och då får hon se hur jag mår. Men tills dess får jag knapt göra någonting alls. Det var förbjudet o lyfta saker, städa o dammsuga, gå i trappor, gå längre promenader, göra upp o ner rörelser, sitta eller stå längre mmm mmm mmm. I stort sett lät det som man skulle lägga sig o dö, men ändå vakna till liv emellanåt och göra sina övningar...
 Det ska bli spännande o se hur denna graviditet kommer o slutas och om jag kommer till förlossningen på egna ben eller om mannen kommer o få bära mig dit.

Thakock

Usch låter inte alls roligt. =/ Vad innebär endomatries?

Sara

Okej det låter inte så bra och som läkare undrar jag varför de inte ger annat en alvedon, har du astma?

Nu har jag varit borta för länge från sverige så jag tycxker du ska kontakta din behandlande läkare och fråga on du inte kan ta 1 alvedon+1ipren.

Eller ringa 1177

Skulle du ta 8-10 alvedon varje dag till den lille föds då måste de kolla upp din lungor!



Ligamenten luckras upp litegrann och det känns.

Vad är en häxdoktor?

Har ni kollat på hälsokost om de kan ha nåt som är bra?



Håller på dig och hoppas du mår bra snart