13:E JANUARI

Jag har haft så fullt upp i dag så ingen tid o sitta här o slösa bort tiden på bloggen. Vi har bytt lampor i hela hela huset. Eller så känns det nästan . Vardagsrummet, matrummet, Carmen Lys rum och sovrummet har fått nya lampor..eller nya o nya...vi har flyttat våra egna gamla lampor runt från ena rummet till andra. Bara vardagsrums lamporna är helt nya. De kom i går med lite andra saker jag beställde från urban outfitters.
 Sen har vi lagt ut vårt kök på blocket för att få matpengar..hahah nej jag skojar vi ska bara buta kök..



Så där nu är det bara o vänta o se om någon vill köpa den. Folk har redan ringt o frågat efter mått och mera info så det blir vi nog av med ska ni se.
 Om ni undrar varför vi inte har några köksluckor på överskåpen ska ni veta att det är mannens sätt o vara rolig. När jag sa till honom att jag vill byta kök och ha öppet med bara hyllor tyckte han att han var mycket rolig när han tog bort luckorna och förklarade till mig att nu har jag ju hyllor så vi behöver inte byta köket. Jag höll dock inte med.  Eftersom jag brukar  få som jag vill är köksrenoveringen i gång readan några månader tillbaka.
 Nu ska jag gå och uppfostra mannen o barnen en liten stund. Vi får väl höras när jag  är klar med det..
 
Diana

Haha, din man är ju för rolig!

Det är snyggt med bara hyllor i köket, men tänk på att det blir dammigt och fett (från spisen).

Thakock

Hahha, vad snäll han är då ;D



Jag hade lätt tagit ert kök om jag bara haft hus! snygga luckor! =D