14:E JANUARI

Hej på er. Fullt upp i dag. Mannen har varit hemma så han har övervakat mig så att jag inte slösar bort min tid på löjliga saker som bloggande och tv tittande. Vi har kastat ut julgranen. Mannen , julhatare som han är, sa att nu räcker det med jul helvetet och kastade ut den barrande granen. Trots att jag dammsög golvet i evigheter efteråt vet jag att jag kommer o trampa på vassa barr minst ett halvår framöver. Jag börjar tro att barr reservdelar sig bara för att jävlas med mig.
       Granen ska vi ta till IKEA på söndag. Alla som lämnar in sin gran den 15-16.nde januari får presentkort på 100 kronor och eftersom vi ändå ska åka till ikea  så kan man ju lika gärna lämna den där. Annars skulle nog granen ligga kvar på tomten tills sommaren. Mannen tyckte att vi kunde ju spara den tills nästa jul..ja, jag gick ju inte med på det förstås vilket han tyckte var löjligt för gran var ju gran även utan barr . Inte blir det väl en elefant bara för att den inte har några barr kvar. Nej, det blir inte en elefant men jag ska ändå inte ha kvar den.
 Mannen har dekorerat vår nya lampa i dag the Montasami way. Ska visa det imorgon. Jag lovar den är inte vacker, men han är stolt över den och tror nu att han har blivit Thomas från Simon o Thomas. Mannen kan ju heta Thomas men han är låååååångt i från att ha bra smak(förutom kvinnor förstås) och fixa fint hemma. Om det skulle vara upp till honom skulle vi bo i en etta och äta från papp tallrikar om vi ens hade haft de. Äta direkt från pizza kartongen går ju lika bra tycker han.
 Ja, ja nu är det alldeles för sent och här ska vi städa nu på Jessicas sätt, skålen måste ju bli ren o fin innan vi lägger oss.

Natti

Den där skålen hade jag gärna städat också :)

cecilia tipsar

hahaha min gran blev styckmördad och lämnad i en soptunna så fort skymningen fallit... det var ju synd att jag inte sparade den, jag gillar ikea :)