16:E JANUARI

I förrgår blev det knappt tre timmars sömn för mig. Fredagen hade varit min olycksdag. Ni skulle bara hört hur jag svorde här. Jag slog nämligen både mitt huvud och mina tår hela dagen. Att jag överhuvudtaget överlevde dagen är ett under.
 Lördag sålde vi på loppis. Vi ska tömma hela förrådet tills sommaren och bygga lekstuga där så vi passade på o sälja nu när de rear ut borden på loppiset. Vi sålde inte så jätte bra för folk verkar inte ha pengar, men det blev ju lite pengar ändå och framför allt blev vi ju av med massa saker. Och jag och kompisen lyckades ta hem släpet så att bilen blev oskadad den här gången. Vi vet ju hur det gick förra gången, men i ärlighetens namn så  fuskade vi lite. Två killar  hjälpte oss o koppla kärran, men det var ju vi som såg till att det blev gjort så vi tar all ära.
 Resten av lördagen gjorde vi inte så mycket . Jag tittade på kärleksfilmen i matrummet medans mannen grillade sin hjärna med Disney channel. Hans hjärna är inte lika värdefull som min så han fick ofra sig.  För sig tycker han att titta på Musses klubbhus är 100 gånger bättre än att titta på någon kärleksfilm så vi vann nog båda där.
 I dag har vi varit på ikea och lämnat in vårat cancersjuka julgran och förvandlat 100 kronor vi fick för den till en cerisfärgad överkast. Sen tog vi en promenad i Marieberg och åt på Max. Barnen fick en lekstund medans mannen var o köpte en putte liten laptop. Så nu har han suttit resten av dagen och lekt med denna. Män alltså. Så snart någon sak innehåller el eller batterier ska de sitta o pilla med det. Nästan så att jag önskar... haha det tänker jag inte berätta.
 Barnen har även byggt en snögubbe på gården. Hela vinter har de haft tid för det, men nu när det är mera vatten än snö på gården ska de plötsligt bygga en snögubbe...



  Nu lagar vi söndagsmiddag här. det blir inget lyxigt i dag. Bara lite kött med ris och sen en liten tårta. Resten av kvällen blir vanliga söndagsgöra som att bada barnen, göra mannens medicinlåda för veckan och sen ska vi titta på SOLSIDAN som börjar i dag..Vad jag längtar.