BLOGGEN ÄR DÖD OCH UNDER KATASTROF

Vi kan nog räkna den här bloggen död och till o med begravd. Men om man inte vill gå så långt kan man i alla fall erkänna att den är rent av katastrofal och borde inte besökas mer. Jag ska till o med förbjuda er o besöka bloggen i fortsättningen och alla som går mot denna förbud ska straffas hårt. Ni får äta minst en kanelbulle varje gång ni besöker bloggen. Nu tänker ni o vad gott, men ni kommer o ändra er snart ska ni se. Byxorna kommer ej bli större av sig själv och när ni står där nakna framför garderoben och har inget o ta på er har ni två val. Ni kan bli nudister eller sluta besöka min blogg och vi alla vet ju vad ni kommer o välja..
 Ja, ja men tiden bara försvinner. om vi inte säljer på loppis, så ska det rensas någon annanstans. sen har jag fått nipper på skåp köp och kommit hem med ny skåp titt som tätt som jag inte kan låta bli o måla om. sen har jag 1000 andra pysselprojekt på gång vilkrt driver mannen till vansinne. Mellan det har jag varit  o fyndat på 75 & rea i Marieberg och köpt kläder till nästa vinter. Sen ska det bakas, lagas mat och fixas annat.. Ja fullt upp med andra ord då.
 Nu undrar ni ju vad mannen håller på med medans jag springer runt som en duracell kanin ? Ja han står och pussar o kramar sin nya kaffebryggare han har fyndat på loppis. En sådan hel automatisk som malar bönorna o fixar allt själv. enligt mannen tar den även vatten själv, serverar kaffe i sängen, diskar.. ja ni fattar. Han står nu i köket hela dagarna och klappar den o säger FINT, SÅÅ FINT.. Ja, ni tänker helt rätt nu. det är sant. Han saknar en o annan skruv och om jag är nu helt ärlig så saknas det en hel påse med skruvar och om vi skulle bo i ett annat land hade de låst in honom länge sedan.
 Nu ska jag gå och måla lite och NI lyssnar nu på mig..inte ett enda besök vill jag se

________________________

CARMEN LY KÖPTE EN PRESENT TILL MIG I DAG. SÅ JÄTTE GULLIGT AV HENNE.



Thakock

Hahah, vi besöker dej nig ändå ;D



Haha, vilken bra kaffemaskin han hittat då ;)

Natti

Lovar att inte besöka din blogg ska bara läsa den ;)



Oh, vart hittar man en sådan kaffemaskin? :)

Anonym

Haha så han är inte heller den vassaste kniven i lådan? Säg till när ni ska sälja kaffemaskinen det kan ju hända att vi behöver en sån i Skogaholm.

Ha det bra Veronica

cecilia tipsar

men hörredu! då vill jag att du bakar kanelbullar och skickar till mig! att inte byxorna passar kan jag leva med. se så! sätt igång och baka nu :)