HAR JAG OCKSÅ DÅ VARIT PROSTITUERAD ??

Hörde i radion i dag om herr Hedmans sexköp. Jag kan brY mig mindre om han nu köpte sex eller ej.  ENligt Hedman själv är han så klart oskyldig och han säger att han visste inte att kvinnan var prostituerad. Domstolen gick dock inte på det och han blev dömd. Hur mycket han ska lida vet jag inte för jag har inte följt det hela, men vad jag reagerade på är att i domen ska det så enligt radioprataren att HAN BORDE HA FÖRSTÅTT ATT KVINNAN VAR PROSTITUERAD FÖR HON PRATADE SKAKIG ENGELSKA, VAR HÅRT SMINKAD OCH KLÄDD I KORTA KLÄDER.
 OK ? Så om man är hårt sminkad , klädd i korta kjolar och pratar dålig engelska är man automatiskt prostituerad ? Då har nog de flesta av oss varit det. Jag har det i alla fall. Hårt sminkad var jag när jag började sminka mig och hade inte fattat det hela med sminket, fast jag trodde ju förståss att jag var dö läcker och vacker så klart. Korta kjolar hade jag på mig också ett tag för jag trodde att det var snyggt. Gud vad jag frös då. Så denna fas gick snabbt över. Och när det gäller dålig engelska så har jag nog det fortfarande trots att jag hade mvg på engelska i skolan och mannen o jag pratade bara engelska med varandra de första åren.  Så prostituerad  ? Nja jag är det ju redan som hemmafru så jag tackar och tar det emot igen då...GRATTIS till mig.
 Jag fattar dock inte var alla feminister och genusmänniskor gömmer sig nu då ? Så snart jag klär mina tjejer i prinsessaklänningar tar de fram sina vassa klor, men  nu när hårt sminkade kvinnor klassas automatiskt som prostituerade är det helt Ok. Obegripligt säger jag. Om inte detta är kränkande så vet jag inte vad som är det. Undrar även hur man klassar manliga prostiteuerade ?

Eftersom ni gillade bilden på denna inlägg så bjuder jag på den en gång till..



cecilia tipsar

ja den där domen är så märklig att man inte vet var man ska börja. det allra märkligaste är att det är fyra kvinnor och en man som skrivit den. hade väntat mig sunkiga gubbgubbar bakom de där orden. så otroligt lågt och osmart formulerat! men jag tycker nog att jag sett feminister kommentera den, både här och där.