ÅT HELVETE DIREKT.....

  Så där har man brutit sitt FÖRSTA nyårslöfte. För sig var det ju inte den första eller  andra för den delen. Ja, ni vet man låvade ju sluta äta sött. Det där gick åt helvete redan klockan fem på morgonen på nyårsdan när man stoppade några godis i munnen på väg till toan. Den som la godis på mitt nattuksbord ska dö. För sig gör ju några godis inget, men de har ju fått sällskap av tårta, pepparkakor och ännu mera godis efter det. Med andra ord har de ett stort fest där inne i magsäcken nu.
 Den andra nyårslöftet var nog att jag skulle börja röra på fläsket. Vilket slöseri med löften. Trodde jag verkligen att det skulle hända ? Nä inte troligt va ?
 Men jag trodde faktiskt att jag skulle bli en bättre bloggare. Upptatera som förr, bli sergös...Allt gick ju år helvete direkt. För sig har vi haft finbesök i tre dagar och man vill ju inte vara otrevlig mot sina gästen. Vänner åker ju inte hit från världens ände för att umgås med min dator. Men jag ska förbättra mig, bli fin o sergös...ja låvar...



Cecilia tipsar

nej nej för allt i världen, ändra inte på dig! var som du, det blir bäst så :)