VILKEN BITTERFITTA

Köpte EXTRA i dag och ramlade på den här artikkeln..



 I artikkeln är SOCITETSDAMEN(!!!!) G nånting arg på gamla och enligt henne fula män som gifter sig med yngre kvinnor. Hon säger att männen köper sig status med yngre kvinnor. MANNEN min tackar för denna kommentar och säger nu att han har hög status.
 Hon säger även att hon tycker synd om dessa kvinnor och såna äkteskap har inget med kärlek o göra. Hon tycker att dessa kvinnor förlorar så mycket och att dessa mycket märkliga par, enligt henne, kan ju knappast ha något o prata om.
 Vilken bitterfitta hon verkar vara. Det är kanske botoxen som har gått i hjärnan på henne ??? Hon tar några exempel(bland annat hennes egen före dettta man) på män som har kvinnor 12-35 år yngre och visar sitt äckel mot de. det är synd att  hon är inte ensam med såna åsikter. Det är många, oftast mycket ensamma och bittra kvinnor, som visar sin ilska mot män som har yngre kvinnor. 
 Jag är en aning yngre än min ÄCKLIGA, FULA, MAN eller PAPPA som en kommentator skrev härom dan. Mannen min är 46 och jag är 29 så vi har hela 17 år mellan oss. Vissa kan tycka att han är ful och jag är vacker. Lägg på faktum att jag kommer från Estland och han är svensk så får ni ett gäng hysteriska bitterfittor som kommer o tycka synd om mig och hata mannen. Men vet ni vad det sägs att kärleken är blind och det är helt sant. Och vad är kärlek  för något över huvud taget ? För varje person betyder det ju olika saker. Och vem är dessa kvinnor o säga att ens kärlek är inte DEN RÄTTA eller inte NORMALT.
 Det kan tyckas att när man har en stor åldersskillnad har man inget o prata om. Så fel har de. Vi har MASSOR o prata om. Vi pratar hela tiden. När vi träffades pratade vi 3-4 timmar i telefon varje dag.
 Det sägs att man kan inte ha något gemensamt när man har sån åldersskillnad. Det kan man. Vi har massor med roligt och vi är väldigt lika. Våra vänner kan inte tänka sig att vi skulle någon gång skilja oss för vi är som gjorda för varandra. Jag är hunden och han är min svans.
 Det finns en del som varnade mannen att jag kommer o sticka efter två år, men här är jag 8 år senare och tänker inte gå nånstans. Så du slipper inte mig mannen,hahah..
 Men jag kan ärligt säga att i vårat fall skulle jag inte sitta här om mannen inte hade haft ett sparande på 80 000 kronor för det var det som gick åt för att få mig hit.  För skulle vi inte haft möjlighet o resa fram o tillbaka till varandra och betala telefonräkningar för 3000 kronor i månaden skulle vi inte ha fått känna varandra och besluta o ta steget vidare. Och skulle han inte haft pengarna skulle vi inte kunnat betala för advokater för att få hit Carmen Ly och utan henne skulle jag ju aldrig kommit hit. Så i vårat fall var det en stor fördel att han hade pengar. Men nu har han ju inga pengar kvar längre och jag är ju kvar ändå.  Och jag har ju dessutom gift mig med denna ``fulgubbe``. 
 
 
 
cecilia tipsar

men det är ju så! folk ska blanda sig i allt. så fort nåt "sticker ut" så ska det klankas. sen spelar det inte nån roll om det är en smal person som är med en tjock, om det gäller ett homosexuellt par eller det handlar om åldersskillnad. är det inte exakt två år emellan (mannen äldst-viktigt) så är det fel!!! dessutom så måste man vara olycklig i sitt förhållande eller åtminstone verka så utåt, man ska klaga och gnälla och vara allmänt neggo mot sin partner. precis som att man inte får lov och tycka att man själv är snygg. ok jag hårdrar, men jag fattar inte grejen! kan inte bara folk få vara? jag tänker iaf fortsätta göra som det känns bäst för mig.