MANNENS LYCKODAG

Vi sitter o fikar och mannen läser expressen medans jag slickar på inredningstidningar. '
Plötsligt börjar han vifta med ärmarna, hoppa på stolen och  hyperventilera i extas och skriker ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN !!!
 Jag tittar bara lite förvånat(fast egentligen är jag ju inte det för jag är ju gift med denna dåre) och undrar vad som har hänt nu då.
 Mannen säger då att ÄNTLIGEN har de kommit på det som han har sagt i 30 år( ja, ja vi alla vet att han är smartast i HELA världen). Eftersom jag försöker o verka intresserad(och snäll för jag måste ju få upp mina hyllor i dag) så frågar jag vad som står i tidningen då. Då läser han: ``En KVINNA...har lyckats o krocka bilar för 7 miljoner kronor..och det samtidigt...Lyssna nu noga KVINNA...Forskarna i Michigan har konstaterat efter att ha granskat 6 miljoner !!!!!! trafikolyckor att KVINNOR ÄR mer benägna att råka ut för en trafikolycka än MÄN. Där ser du. JAG har haft RÄTT hela tiden !!!!! Skriv det nu på bloggen. Säg att jag har haft rätt``.

 Ja, ja lyder och skriver nu hur smart min man är. Lika smart som alla forskare i Michigan om inte ännu smartare..Jag vill ju ha upp mina hyllor förstår ni väl....

LÄNK TILL ARTIKKELN HÄR
Natti

haha.. men det är ju där borta ;) Här lär jag mig på trafikskolan att (unga)män orsakar olyckor mer än ungakvinnor. .. fast det behöver du inte säga till mannen din, så du får upp hyllorna.. ;)

Tarja

Natti har rätt, det fick jag oxå lära mig på körskolan, att unga män oftast orsakar olyckan än unga kvinnor... Men alla vet ju att i USA är det lite bakom flötet ;)