GIFTA SEDAN 1946

  Några veckor sedan var vi på en kvarters loppis. Såna där loppisar är de bästa. Man kan göra stora fynder och hitta saker man inte ens visste fanns. I ett hus  sålde ett äldre par(en man o en kvinna)en liten vit byrå som jag ville köpa. Mannen min försökte o bruta, han får tvångstankar annars och jag skäms varje gång, men det gick inte alls. Den äldre mannen förklarade att han inte fick bruta för sin elaka fru. Mannen min ville ju så klart också beklaga sin tragiska livssituation och berättade att även hans fru, jag alltså, är en elaking. Då kom även den äldre kvinnan fram. De skojade o pratade ett tag med mannen min. Den äldre paret var hemsk sympatiska, de använde mycket humor och verkade trivas så oerhört bra tillsammans. Det märktes att de älskade varandra väldigt mycket. Den gamla mannen berättade att de har varit gifta sedan 1946. Tänk 1946 !!!! De har varit gifta innan färg tv fanns, innan mobiltelefonerna fanns och innan min mamma föddes. De har alltså varit gifta längre än min mamma har funnit  och min mamma är ju jätte gammal.
 Tänk o vara gifta så länge och ändå vara så kära.  De måste vara två av de lyckligaste människor i denna värld.. Ja efter mig o mannen förstås.. 
 
Tarja

Tänk på den gamla goda tiden då folk som var kära gifte sig med varandra... en annan har ju märkt att om man ger gubbarna mjölken gratis så får man ingen ring på fingret :).

natti

de är äkta kärlek, riktigt rart :)