LITE DEJA VU DÄR IGEN...

Läste det HÄR på Aftonbladet i dag. Någon mer som fick deja vu känsla där ? Pojken blir strypt. Skolan hör inte ens av sig. Pojken blir mobbad längre och varken lärare, rektor eller kommunen gör inget...
 Jag blir så trött. Varje gång jag läser sånt tänker jag hur glad jag är att vi bytte skola och nu har vi inga som helst problem med Carmen Lys nya skola. Och hon är s duktig i alla ämnen och i alla nationella prov de gjorde nu i trean hade hon bara ett slarvfel.
 Jag får rysningar i hela kroppen varje gång jag går förbi hennes gamla skolbyggnad och ser jag någon av hennes gamla lärare så mår jag illa. Jag förstår inte hur de kan leva med sig själv.
 När jag tog bort Carmen Ly från skolan så sa de att det finns faktiskt skolplikt i Sverige. Ja visst finns det. Men ingen förälder ska behöva skicka sitt barn till en otrygg arbetsplats. Skulle vi inte fått plats i den andra skolan i sammhället skulle vi varit tvungna o flytta. Jag är glad att vi kom undan med så lite skador, det är hemskt att det finns barn som har det mycket värre och vuxna i skolan tittar bara på och gör inget.
 Fy att man ska behöva bli så arg tidigt på morgonen...
Thakock

Verkligen hemskt att läsa om det. Att dom inte gör något!! Man blir så arg!! =/



Dom borde få hårda fängelse straff för att dom inte tar upp och sköter sina jobb!