DET BLIR EN....

Ni är så söta och mutade mig så bra. Vissa till o med på estniska och hur kan jag då hålla mig. I fredags fick vi veta att vi ska få en liten Zlatan. Nej inga stora förväntningar här inte.
 Kvinnan som gjorde undersökningen sa att det är ett lat barn där inne för den vill inte flytta på sig så hon kan se hjärtat ordentligt. Jag sa då att Sesam är mycket latare där inne än tjejerna har varit och då sa hon direkt att det kanske beror på att det är en liten gosse den här gången. Så nu ska vi få en pojke, en lillebror till tjejerna.
 Ja tog nästan förgivet att vi skulle få en tjej till för vissa kan ju bara få barn av viss kön och vi har  redan 3 tjejer. Både mannen o jag bryr inte  om vilket kön barnet har så läge den är frisk. Men  vist greps jag av lite  panik när man fick veta att det blir en pojke. Vad ska man göra med en pojke ? Jag kan ju absolut ingenting om pojkar. Tjejer, det har vi ju redan lärt oss hur de fungerar, men en pojke blir ju det annorlunda. Men en sak är säkert han kommer inte ha det lätt i huset med tre storasystrar.
 Under hela undersökningen rann det tårar från min vänstra öga(vet inte varför just vänstar) precis som med alla tidigare barn. Jag bölar som en liten bebis varje gång vi ska göra den stora ultraljudet. Det är helt underbart o se sitt lilla mirakel splattra där inne Plötsligt är det bevisat att det är ingen cykel där inne och vi faktiskt ska få ett litet barn till beräknad till den 3 oktober.....

natti

Du sa ju muta ;)



Vad roligt grattis ;) En tips när det kommer till pojkar, när du byter blöja stå inte framför, pikan kan skjuta högt ;)

Diana

Grattis till lille Zlatan! Då gissade jag rätt, jippie!

Thakock

Yes! =D GRattis! Så kul för er att få en pojke med. =)

Ellis

Vad kul!! Grattis! :D



Ja de vissa som bara får av en viss typ.



Min moster fick 2 söner först. Hon ville så gärna ha en tjej och skaffade en till - hon led av den där mongolida sjukdomen. Så moster försökte igen - en till pojke. Och EN GÅNG TILL - en till pojke.



Nu har hon 4 pojkar och en mongolid till dotter och insett att gud enbart vill ge henne söner.