DAGENS LÄKARBESÖK

  I dag var vi på en månads  läkarbesök med Alex och fick stämpel godkänd på pannan. Han verkar dessutom vara stark sa sköterskan som var med. Han vill nämligen redan vända sig och gör allt för att lyckas. Mannen blev förståss jätte glad och säger att han är inte förvånad alls för det är ju hans A barn. Duktig som pappa säger han. Vänta ni bara snart kommer han kalla lillemannen för Herkules. 
 Han verkar mycket tidigare i utvecklingen än tjejerna. Det kanske är för att han var mycket större när han föddes ? Han är liksom mycket tåligare och inte alls som en liten ``fågel unge`` som Jessica var.
 Det enda dåliga är att han spyr så mycket. Tjejerna spydde aldrig och då menar jag verkligen ALDRIG. Inte ens en droppe mjölk kom det ur deras munnar efter måltid, men Alex... han spyr ju så att HAN är full med mjölk, JAG är full med mjölk och allt annat som har hamnat i vägen är täckt med mjölk.  Men man har nu vant sig att i stället av någon god parfym luktar man spyer dygnet runt och att kläderna är konstant fläckiga. Men man går ju i sin egen rosa lyckobubbla med bebis på armer och bryr egentligen inte hur man ser ut.... Och vet ni vad. Det gör inte Alex heller...

DAGENS MÅTT:
 
VIKT: 4820 g
LÄNGD: 55 cm
HUVUD: 39,7 cm

DAGENS LILLEMAN...





Anki

Han är så lik din man, det är helt otroligt, tror aldrig att jag sett en sådan liten sååå lik någon av sina föräldrar



Kraaaaaaaaaaaaaaam

Diana

Men lilla stora sötnosen, har du gått och blivit en kräkbebis? Vissa ungar kaskadspyr ju hela tiden, stackarna.

Du får scrappa LOs med hans utveckling!