PUBERTETS ALZHEIMERS ÄR HÄR

  Carmen Ly har drabbats av pubertetens alzheimers och den är mycket värre än den där alzheimers som äldre får. För det första kommer hon inte i håg någonting alls. Hon kan glömma bort vad hon heter för man kan ropa efter henne och hon reagerar inte ens. Sen kan man be henne och hämta någonting från vardagsrummet. Man kan åldras medans man väntar för hon har helt glömt bort att hon gick till vardagsrummet för att hämta något och sitter i stället o tittar på TV hjärnan helt urkopplad. 
  Att de äldre kan glömma o klä sig på vinter är även något som drabbar de med pubertets alzheimers. Carmen Ly tror nämligen att det är fortfarande sommar och klär sig efter vädret vi hade 4 månader sedan.
 För det andra glömmer de bort mest elementara saker som att hur klockan fungerar. Om man har sagt att hon ska vara hemma klockan åtta kan hon dyka upp en timme senare och argumentera sig blå över att klockan är viste åtta.
 Och det med språket ska man inte ens prata om. Min morfar som drabbades av alzheimers sista åren i sitt liv pratade bara tyska ett tag. Carmen Ly pratar något ännu obegripligare..nämligen tonårs svenska. Tro mig tyska är nog lättare o förstå. För någon konstig anledning har den främmande språket bara två-tre bokstäver i varje ord..Ja..ba..lol.. mm..
 Om den vanliga alzheimers är obotlig och den drabbade har den livet ut så undrar jag om pubertetens alzheimers kommer o gå över. I så fall när ?

Thakock

Hahaha stackare....Det blir inte lättare iallafall kan jag säga ;D

Monica

Tack och lov är det ett tag sedan mina döttrar var i den åldern! Och vad pinsam man kunde vara som mamma sen.......hahaha

Natti

Blir värre sedan blir det bättre om ca 10 år ;-)