SÖTT PÅ FÖTTERNA FÖR VÄLGÖRENHET

  Jag måste erkänna att jag är inte den som ringer in på alla dessa välgörenhets galor och stödjer alla möjliga fonder. För sig har vi ett fader barn och mannen stödjer hjärtebarnsfonden, men mycket mer än så blir det inte. Kalla det snålhet, att man är självisk eller vad ni vill, men så är det. Ibland lägger man ju en o anna krona i Röda korsets bössa och diverse andra bössor som står vid kassorna i butikerna och på Max, men ändå tycker jag att vi inte ger så mycket. Jag vet ju att vissa ger inte alls och andra ger jätte mycket. Men jag försöker o tänka att även det lilla hjälper.
  Ibland köper jag även saker på auktioner var alla intäkter går till välgörenhet. Såna auktioner finns gott o väl på Ebay. Det är oftast privatpersoner, men i bland även cancerfonder, som säljer saker och alla intäkter går till välgörenhet. Och det spelar ju ingen råll om man stödjer de behövande i England eller i Sverige. Pengarna behövs ju överalt.
 Det är ju härligt om man kan stödja någon organisation och dessutom köpa något fint. Som dessa söta skor som jag köpte på Ebay från Clic Sargent barncancerfond någon vecka sedan. Lite pengar till forskning och söta skor till Alex. Kan det bli bättre än så ?





70 kr för alla tre par ink port. Skorna är i nyskick och kommer från Adidas, Reebok och Next.
Thakock

Oj oj inte illa alls av dej! DUktigt! =D