VILKEN PLÅGA

 Jag brukar inte få massa biverkningar av mediciner. För sig brukar jag inte ta massa mediciner heller så jag har inte så mycket erfarenhet av sånt. 
Varje gång man får en medicin utskrivet och läser bipacksedeln i förpackningen blir man ju lite skräckslagen...hjärtinfarkt..hallucinationer..kräkningar..mm..mm
Är det här inte medicin ?
Borde det här inte få människor o må bättre ??  Att få hjärtinfarkt låter ju inte som att man är på förbättringsvägen precis. Vad har man blivit bättre ifrån då ? Döden ???
 Tog första pillret i går vid lunchtid och det enda som hände var att jag fick ont i vänster äggstock och blev extremt trött. Det var ju inte så farligt tänkte jag och la mig och sov tills halv åtta på kvällen. Vaknade och åt  en macka samt tog en till piller. Ja då kom plågan. Fick först ont i alla tänder i vänster sida av munnen. OK ? Det där stog inte i biverknings listan. Jag kan väl knappast ha fått hål i alla tänder samtidigt ??? Sen fick jag huvudvärk, men bara i vänster sida av huvudet och sen började hela vänstra sidan värka. Tro mig eller ej men till o med pekfingret gjorde ont. Tack o lov hjälpte alvedonet(eller det gick över av sig själv kanske vem vet??))så efter en och en halv timme var jag smärtfri igen och kunde somna om. 
 Nu på morgonen tog jag den tredje pillret och samma sak igen. Ont i tänderna och i hela vänster sidan och huvudvärk som höll på o spränga hela huvudet i luften. Det gjorde så ont i tänderna så jag ville bara  tra ut alla tänder  för att slippa den hemska smärtan. Proppade i två alvedon och nu verkar det börja släppa igen.
 Känns konstigt att bara vänster sida blir drabbad. Så nu ska jag ta dessa piller två dagar till så jag får väl stå ut. Nästa gång ska jag ta alvedon först och sen medicinen. Man måste ju prova. Vem vet man slipper kanske den jätte smärtan då ?
 
Thakock

Usch stackare! =/ Kramar

Natti

de blir bättre snart ska du se ;)